Novice

Nazaj na novice

HBO PREDSTAVLJA POPOLNOMA NOV LINEARNI KANAL - HBO 3

HBO COMEDY BO POSTAL HBO 2

SPOROČILO ZA MEDIJE

HBO PREDSTAVLJA POPOLNOMA NOV LINEARNI KANAL - HBO 3

HBO COMEDY BO POSTAL HBO 2

Ljubljana, 11. februar 2016 – HBO Europe, vodilna premium televizijska mreža v Evropi, s ponosom najavlja novosti v svoji regionalni programski ponudbi. Odslej bo gledalcem najboljša televizijska vsebina na voljo na treh kanalih – HBO, HBO 2 in HBO 3. Tri tematski kanali ponujajo širok izbor vrhunskih HBO vsebin, vključno z ameriško, kot tudi HBO Europe produkcijo, dramske vsebine in komedije, dokumentarce in hit filme vseh žanrov.

LANSIRANJE POPOLNOMA NOVEGA KANALA – HBO 3

HBO 3 je popolnoma nov linearni kanal, namenjen serijam v udarnem terminu. HBO 3 s predvajanjem pričenja 26. marca in bo gledalcem v Sloveniji dostopen 24 ur na dan.

HBO 3 gledalcem prinaša najboljše serije – premiere najnovejših HBO serij in hit serije ostalih studiev, kultno in nagrajeno ameriško HBO produkcijo, kot tudi serije HBO Europe originalne produkcije. Poleg serij, novi kanal prinaša tudi izbrane filme, ki se bodo predvajali čez dan ali v poznih večernih terminih. HBO 3 bo gledalcem omogočil tudi uživanje v vikend maratonih, ko bodo na sporedu celotne sezone originalnih HBO serij.

HBO COMEDY BO POSTAL HBO 2

Poleg lansiranja novega kanala, HBO predstavlja še eno novost v svoji programski ponudbi – 21. marca bo HBO Comedy postal HBO 2, linearni kanal, ki prinaša širok izbor programskih vsebin za celotno družino. HBO 2 bo vsebino predvajal najmanj 20 ur na dan, programska ponudba pa bo sestavljena tako iz najboljših filmov kot tudi TV serij – čez dan bodo na programu komedije, družinski filmi in vsebine za otroke, zvečer pa bodo gledalci lahko uživali v dramah, komedijah, trilerjih, akcijskih filmih in grozljivkah. HBO 2 je kanal za celotno družino.

HBO kanal še naprej ostaja glavni kanal multiplexa, ki predvaja premiere nagrajene originalne produkcije, tudi serije in dokumentarce ameriške kot tudi evropske originalne produkcije ter ekskluzivne filmske premiere najnovejših hollywoodskih blockbusterjev. HBO ponuja vsebino 24 ur na dan, vse ključne HBO originalne serije pa se bodo še naprej predvajale simultano z ameriškimi premierami, ravno na omenjenem kanalu.

O HBO-ju EUROPE

Home Box Office, vodilna ameriška plačljiva televizijska mreža ponuja osnovne in plačljive zabavne programe prek kabelskih omrežij, satelitskega sprejema ter mikrovalovnih večtočkovnih distribucijskih sistemov (MMDS). HBO Europe v lasti Home Box Office Inc. trenutno zagotavlja osnovne in plačljive televizijske kanale v 15 državah: na Madžarskem, Češkem, Slovaškem, Poljskem, v Romuniji, na Nizozemskem, Bolgariji, Moldaviji, Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, na Kosovu, v Črni Gori, Makedoniji in BIH.

Na Nizozemskem HBO Europe ponuja programe v standardni in visoki ločljivosti (HD), HBO On Demand in HBO GO pod okriljem HBO Nederland, skupnega podjetja HBO in Ziggo BV.

HBO Nordic se predstavlja kot "hiša dobrih serij" in svojo video-on-demand storitev ponuja preko operaterjev na Švedskem, Norveškem, Finskem in Danskem, pa tudi neposredno naročnikom.

HBO Europe ponuja pet visokokakovostnih filmskih programov (HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax in Cinemax 2), šest digitalnih kanalov (HBO HD, HBO2 HD, HBO3 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD in Cinemax2 HD), poleg tega pa še naročniško storitev videa na zahtevo HBO ON DEMAND ter internetno storitev videa na zahtevo HBO GO.

HBO in Cinemax s svojimi multipleksi ter storitvami z dodano vrednostjo v gledalčev dom prinašata največje filmske uspešnice, nagrajeno lastno produkcijo, serije, ekskluzivne prireditve, zimzelene filme, uspešnice s filmskih festivalov ter mednarodne in evropske filme.

HBO Europe ima sedež v Budimpešti na Madžarskem.

Dodatne informacije poiščite v Press Roomu, ki je namenjen ravno Vam:

http://pressroom.hbo.si

HBO Adria d.o.o.

Tel. +385 1 6681591

Fax: +385 1 6681592

Marina Maslać marina.maslac@hbo.eu

Klara Vragolov klara.vragolov@hbo.eu

www.hbo.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!