Novice

Nazaj na novice

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

Zlati žarki vzhajajočega sonca, ki boža mediteransko morje, bleščeč odsev in globoka modrina, Okopana v soju svetlobe… ona… stopi skozi njen azurni raj nad klifom. Tukaj, kjer se čas ustavi, je našla nov Raj..

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

Zlati žarki vzhajajočega sonca, ki boža mediteransko morje, bleščeč odsev in globoka modrina, Okopana v soju svetlobe… ona… stopi skozi njen azurni raj nad klifom. Tukaj, kjer se čas ustavi, je našla nov Raj..

Azurni raj

Za znamko Roberto Cavalli "la dolce vita" ni zgolj še en simbol, ampak je način življenja in vir brezštevilnih inspiracij. Skozi svoje razkošne, glamurozne kreacije, ta mednarodno uveljavljena modna hiša slavi čutnost in užitek, ekstravaganco in radodarnost. Roberto Cavalli Paradiso dišave so zasnovane kot poklon tej viziji, simfonija sončnih not z navdihom v bogastvu italijanske pokrajine.

Mediteranska romanca…

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro je sijoč slavospev lepoti mediteranske obale. Je mešanica mehkih in nežnih not cvetja s svetlim aromatičnim nasprotjem, ki spominja na morski piš vetra. Med šarmom in čutnostjo ta sugestivna dišava pripoveduje edinstveno zgodbo o zapeljevanju.

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro ženska išče veselje in tisti "joie de vivre". Je svobodnega duha, njeno življenje je polno miline in elegance. Njen naraven šarm je preprosto neustavljiv, njen spontan smeh nalezljiv. Pomirjena sama s sabo brez težav osvaja srca drugih…

Cvet ob morju…

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro je delo parfumerke Louise Turner (Givaudan). Za to mediteransko cvetno aromatično dišavo je poiskala navdih v živahni podobi: sijočemu cvetu ob morju.

Otvoritveni akord je poklon mediteranski sapici: bleščeče note citrusov – bergamotke – ki se družijo s sivko. Ta vrh se odlično spoji s čutnim jasminom, ki ustvari skoraj meseno prezenco. Osnovne note ciprese in kašmirana podarijo dišavi Roberto Cavalli Paradiso Azzurro dimenzijo toplega razkošja in dolgo obstojno sled.

Moder dragulj z več obrazi…

Estetika dišave Roberto Cavalli Paradiso Azzurro je pravzaprav odsev njenega univerzuma. S svojo modrino spominja na lepoto Mediterana, z odsevnimi ploskvami na pravi dragulj, pokrovček pa nadvse domiselno lovi svetlobo in se poigrava z njo, kot sonce na površini vode. Ponosen monogram Roberto Cavalli je simbol kvalitete in ekstravagance.

Hipnotična nimfa…

“Polna razkošja in skrajne ženstvenosti, prefinjenega glamurja, a hkrati tako naravno zapeljiva… ”. S temi besedami je Roberto Cavalli opisal supermodel Edito Vilkeviciute, Roberto Cavalli Paradiso Azzurro ambasadorko. Nedvomno Edita v popolnosti pooseblja dišavni duh, mešanico šarma in prefinjenosti. Fotografije so delo talentiranega Maria Sorrentija, njena čutna silhueta in njen skrivnosten pogled pa nas vabita, da ji sledimo v njen Raj; raj Roberta Cavalli-ja … Paradiso Azzurro.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!