Novice

Nazaj na novice

PRVI POČITNIŠKI DAN V CINEPLEXXU KRANJ

v soboto na prvi počitniški dan smo v Cineplexxu Kranj preživeli simpatično popoldne. Zima je poskrbela za sneg. V kinu pa so otroci sobotno popoldne preživeli na posebni počitniški projekciji animiranega sinhroniziranega filma ČAS ZA SNEG (Snowtime).

PRVI POČITNIŠKI DAN V CINEPLEXXU KRANJ

Kranj, 15. februar 2016 – v soboto na prvi počitniški dan smo v Cineplexxu Kranj preživeli simpatično popoldne. Zima je poskrbela za sneg. V kinu pa so otroci sobotno popoldne preživeli na posebni počitniški projekciji animiranega sinhroniziranega filma ČAS ZA SNEG (Snowtime).

Zabavno popoldne v kinu je preživela tudi družina Romih.

Zabava za otroke.

Otroci so se najprej zabavali v otroškem kotičku, ustvarjali so snežaka in barvali, zabavala pa jih je tudi maskota Monte, ki je pred filmom delila mlečne rezine in koledarje Monte. V dvorani je vzdušje popestrila vedno nasmejana Azra Selimanovič ter mladi plesalki Libero Dance Centra s plesno točko Eskimi.

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na povezavi:

WeTransfer: http://we.tl/tc0K9fXF2X

Mediaspeed: http://goo.gl/ugIxKA

Pravi počitniški film - Čas za sneg (Snowtime!) v Cineplexxu od 11. februarja.

Čas za sneg je privlačna komedija o upanju in prijateljstvu, sinhronizirana v slovenščino. Razkriva včasih živahne odnose med prijatelji v njihovem otroštvu in vlogo navdušenega tekmovanja in zagnane solidarnosti v življenju otrok. Ta zabaven, domiseln in radostno prozoren animirani film ponuja mladim gledalcem veliko snovi za razmislek.

Da bi se med zimskimi počitnicami zabavali, se otroci iz male vasice odločijo imeti velik boj s snežnimi kepami. Ta potep skozi otroštvo odkriva vlogo navdušenega tekmovanja in zagnane solidarnosti v življenju otrok.

Glasove za slovensko sinhronizacijo so prispevali: Rok Kuntner (Jan), Nino Ošlak (Luka), Matevž Mueller (Franci), Srdžan Milovanović (Rok), Ambrož Kvartič (Črt)

Slovenski napovednik: https://www.youtube.com/watch?v=6kBWF5xPTP8

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!