Novice

Nazaj na novice

SUPER PANDA ZABAVA V CINEPLEXXU KRANJ

v soboto je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji popoldan rezerviran za družinsko zabavo. Premiera družinske komedije Kung Fu Panda 3 ter dodatne projekcije ostalih animiranih filmov so ob pestri animaciji za otroke v Cineplexx kina privabila številne družine na Cineplexxov Družinski dan.

SUPER PANDA ZABAVA V CINEPLEXXU KRANJ

Kranj, 14. marec 2016 – v soboto je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji popoldan rezerviran za družinsko zabavo. Premiera družinske komedije Kung Fu Panda 3 ter dodatne projekcije ostalih animiranih filmov so ob pestri animaciji za otroke v Cineplexx kina privabila številne družine na Cineplexxov Družinski dan.

Super panda zabava v Cineplexxu Kranj

Najmlajše je zabaval pester program z animacijo v preddverju Cineplexxa Kranj, ki se je pričel že ob popoldanskih urah. Poleg poslikav obraza z motivom pande sta najmlajše zabavali maskoti Kung Fu Panda ter Monte.

Kung Fu Azra

Za dobro vzdušje v dvorani je skrbela moderatorka Azra Selimanovič. Najmlajši so bili navdušenimi nad panda filmskimi nagradami in Monte koledarji. Nagradno žrebanje pa je v dobro voljo spravilo tudi tri srečneže, ki so prejeli pakete presenečenja.

Kdo je Kai

Na premierni projekciji Kung Fu Pande 3 v Cineplexxu Kranj sta se predstavila tudi člana ekipe, ki je animiranim junakom posodila svoje glasove. Z nami sta bila mlada Nina Mazovec, ki je odigrala Lei Lei ter Jure Sešek, ki se je vživel v vlogo glavnega bad guya Kaia.

Nad Kung Fu Panda 3 navdušeni tudi znani Slovenci

Multi-instrumentalist Rok Golob si je film ogledal s sinom in prijatelji. Člana skupine Siddharta, Primož Benko in Jani Hace, sta pripeljala svoji družini. Manca Izmajlova ter Špela Bravničar Kink sta preživele super sobotno popoldne s svojima hčerkama. Z otroci sta se zabavali tudi televizijska voditeljica Špela Jereb ter Katja Klavora, predstavnica odnosov z javnostmi na Pro Plusu.

Sladka zabava po filmu

Presenečenj kar ni zmanjkalo. Najmlajši so se po filmu posladkali z najnovejšimi Monte "Kung Fu Panda 3" pudingi iz Zotta.

Kung Fu Panda 3 prihaja na redni kino spored v Cineplexx kina v četrtek, 17. marca. Ena najuspešnejših risanih franšiz na svetu se vrača z največjo pustolovščino doslej, v kateri se nenadoma pojavi dolgo izgubljeni Pojev oče. Zdaj ko sta ponovno skupaj, se pandi podata v skrivni raj pand, kjer spoznata vrsto zabavnih novih črno-belih kosmatincev. A ko začne po Kitajski kositi nadnaravni zlikovec Kai, ki premaga vse mojstre kung fuja, se Po loti nemogoče naloge: vasico, polno nerodnih bratov, ki si želijo zgolj zabave, mora izuriti v nepremagljivo skupino kung fujevskih pand. Napovednik: https://www.cineplexx.si/movie/kung-fu-panda-3/

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

WeTransfer: http://we.tl/xI94SL6duH

Mediaspeed: http://goo.gl/UXnqGE

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!