Novice

Nazaj na novice

Kaj je Simona Fabjan počela v akvariju sredi Cityparka?

Je Simona Fabjan začela trenirati vodne športe? Odgovor je ne. Je pa brez pomisleka sprejela izziv in se vrgla v vodo ter s telefonom Samsung Galaxy S7 edge posnela podvodni "selfie"!

Kaj je Simona Fabjan počela v akvariju sredi Cityparka?

Je Simona Fabjan začela trenirati vodne športe?

Odgovor je ne. Je pa brez pomisleka sprejela izziv in se vrgla v vodo ter s telefonom Samsung Galaxy S7 edge posnela podvodni "selfie"!

Vrhunsko odbojkarico Simono Fabjan smo v petek, 11. marca, ujeli tik preden se je vrgla v akvarij z vodo, ki je stal sredi ljubljanskega nakupovalnega središča Citypark. Še preden se je vrnila po zrak, je naredila nekaj impresivnih podvodnih "selfiejev". S tem je bila ena izmed prvih pogumnežev, ki so na kreativen način pozdravili začetek prodaje vrhunskih pametnih mobilnikov Samsung Galaxy S7 in Galaxy S7 edge v Sloveniji. V akvariju se ji je nato pridružil še radijski napovedovalec Boštjan Klun.

Sledili so jima najbolj pogumni obiskovalci, ki so se po svoj Galaxy S7 odpravili po drugačni poti in naredili "selfie" pod vodo. Najboljši so se uvrstili v žrebanje za popolnoma nov Samsung Galaxy S7.

Najnovejša modela Galaxy S7 in Galaxy S7 edge sta namreč opremljena s certifikatom IP68, kar pomeni, da sta odporna na vodo in prah. To pa je le ena izmed ključnih lastnosti težko pričakovanih Galaxy S7 in Galaxy S7 edge, ki sta v Sloveniji naprodaj od 11. marca dalje. Več informacij se nahaja na spletni strani www.samsung.com/si

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 319.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite našo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!