Novice

Nazaj na novice

Samsung z novo serijo večnamenskih naprav ProXpress C30 za majhna in srednje velika podjetja

Podjetje Samsung Electronics predstavlja novo serijo večnamenskih naprav ProXpress C30, ki poslovnim uporabnikom zagotavljajo višjo produktivnost v poslovnem okolju in hkrati manjše operativne stroške.

Samsung z novo serijo večnamenskih naprav ProXpress C30

za majhna in srednje velika podjetja

· Kartuše z visokim donosom, varčna tehnologija IFS in manjši operativni stroški

· Zagotovljena vrhunska kakovost in ostra slika in besedilo pri vsakem tiskanju in kopiranju

· Preprosto upravljanje in izboljšana produktivnost v poslovnem okolju

Seul, Ljubljana, 21. marec 2016 – Podjetje Samsung Electronics predstavlja novo serijo večnamenskih naprav ProXpress C30, ki poslovnim uporabnikom zagotavljajo višjo produktivnost v poslovnem okolju in hkrati manjše operativne stroške. Serijo večnamenskih naprav ProXpress C30 predstavljajo trije modeli, in sicer C3010ND, C3060ND in C3060FR, ki so optimizirani za potrebe majhnih in srednje velikih podjetij. Nova serija je še posebej primerna za storitvene dejavnosti in prodajo, kjer so na prvem mestu kvaliteta tiska, vsestranska uporabnost in operativni stroški.

“Samsung Electronics se je proslavil kot ponudnik izdelkov, ki ponujajo zanesljivo delovanje ob manjšem strošku za uporabnike v delovnih skupinah ter v majhnih in srednje velikih podjetjih,” je dejal David SW Song, starejši podpredsednik poslovanja tiskalniških rešitev v podjetju Samsung. “Samsung nenehno predstavlja nove tiskalniške naprave za večjo produktivnost v delovnem okolju in še naprej bomo razvijali in prispevali k razvoju pametnega pisarniškega okolja in bolj učinkovitega rokovanja z dokumenti.”

Naprave serije ProXpress C30 imajo kartuše z visokim donosom, primerne za večje količine tiskanja, kar rezultira v nižjih operativnih stroških. Poleg tega so večnamenske naprave v seriji ProXpress C30 opremljene s Samsungovo varčno tehnologijo takojšnjega segrevanja (t.i. tehnologija Instant Fusing System oz. IFS), ki prihrani čas čakanja, omogoča hitreje tiskanje in kopiranje in tako pripomore tudi k manjši porabi energije.

Ena izmed ključnih lastnosti nove serije ProXpress C30 je tudi visokokakovostna grafika: ločljivost 9.600 x 600 pik na palec in pa Samsungova edinstvena tehnologija upodabljanja (t.i. Rendering engine for Clean Pages oz. ReCP) zagotavljata vrhunsko kakovost pri vsakem tiskanju, kopiranju in skeniranju besedil in slik. Rezultat so

V primerjavi s preteklimi serijami, je bilo pri novi seriji ProXpress C30 nadgrajenih še več ključnih lastnosti: novi modeli so za kar 50 odstotkov hitrejši od prejšnjih, saj jih poganja dvojedrni procesor s frekvenco 800 MHz, ki lahko natisne do 30 strani na minuto (pri starejših modelih pa 26 strani na minuto). Večja je tudi kapaciteta kartuše (8K/5K) in kapaciteta papirja (1.400 listov).

Serija ProXpress C30 je opremljena tudi s platformo Samsung eXtensible Open Architecture pz. XOA, ki podpira vse Samsungove lastniške rešitve in rešitve drugih ponudnikov programske opreme, kot so Rindale, Scanshare in Cirrato. Uporabniki lahko dostopajo tudi do mobilne tiskalniške aplikacije Samsung Printing Catalog, kjer se nahaja obilo informacij in nasvetov za optimalno uporabo tiskalnikov in podobnih naprav Samsung.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 319.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite našo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!