Novice

Nazaj na novice

Vse bolj povezan ekosistem naprav Samsung spodbuja razvoj aplikacij za pametno uro Gear S2

Prilagajanje ure Gear S2 po meri in stilu uporabnika

Vse bolj povezan ekosistem naprav Samsung

spodbuja razvoj aplikacij za pametno uro Gear S2

Prilagajanje ure Gear S2 po meri in stilu uporabnika

Seul, Ljubljana, 22. marec 2016 –Podjetje Samsung Electronics je vodilni ponudnik na področju nosljive tehnologije, k čemur prispeva tudi nenehno razvijanje novosti in aplikacij za pametno uro Gear S2. Ta po zaslugi inovativnega oblikovanja z vrtljivim obročem, aplikacij, razvitih v sodelovanju z različnimi partnerji, in številčnic s podpisom znanih oblikovalcev, zagotavlja izredno priročno in prilagodljivo uporabniško izkušnjo. Že samo število aplikacij za Gear S2 se je od predstavitve ure septembra lani povečalo za skoraj 4-krat. Tako je danes na voljo še več aplikacij, ki uporabniku zagotavljajo uporabniško izkušnjo po meri življenjskega in modnega stila, saj jim ura ponuja resnično povezano izkušnjo z dostopom do najbolj priljubljenih potovalnih, športnih in življenjskostilnih aplikacij.

“V Samsungu poslušamo naše uporabnike in razvijamo produkte, ki so pravi odgovor na njihove zahteve in potrebe. S predstavitvijo funkcionalnega vrtljivega obroča ure in raznolikih aplikacij uporabnikom omogočamo, da prilagodijo naprave svojemu življenjskemu stilu in navadam in jih uporabljajo tako, kot jim najbolj ustreza v danem trenutku,” je dejala Younghee Lee, izvršna podpredsednica globalnega trženja v diviziji mobilne komunikacije v podjetju Samsung Electronics.

Med najbolj priljubljene aplikacije za ure Gear S2 spadajo:

· Edinstvene in modne številčnice: številčnice ure Gear S2 nosijo podpise oblikovalcev in umetnikov, kot so Jean-Michael, Jeremyville in Burton Morris; v letu 2016 prihaja še več dizajnov in s tem še več možnosti za prilagoditev ure lastnemu modnemu stilu;

· Priročna tudi na poti: s pomočjo aplikacije Uber lahko uporabniki kar prek ure Gear S2 rezervirajo in pričakujejo zanesljiv prevoz do želene točke. Prek ure lahko preverijo tudi informacije o letu, prijavi in dostopajo do karte za hitro prijavo, če potujejo z letalsko družbo Iberia ali KLM.

· Šport: na voljo je več športu oz. rekreaciji namenjenih aplikacij, ki pripomorejo k ohranjanju zdravega življenjskega stila. Ura ima tudi senzorje in glasovni vodič ter aplikacijo S-Health, kar uporabnika še dodatno motivira k doseganju zastavljenih ciljev. Ljubitelji golfa bodo navdušeni tudi nad brezplačno aplikacijo Golf Navi, ki meri razdalje do luknje, vodi rezultat na igrišču in uporabnika celo usmeri do najbližjega golf igrišča.

· Sprosti se – z igro: za zabavno sprostitev v kateremkoli trenutku dneva poskrbi še Bubble Bash, priljubljena igra, pri kateri uporabnik s pomočjo vrtljivega obroča ure poka balončke.

Samsung Gear S2 in aplikacije, razvite za pametno uro, odražajo Samsungovo predanost uporabniku in sodelovanju z razvijalci in partnerskimi podjetji z namenom širitve ekosistema nosljive tehnologije in ponujanja vse več osebnih in pametnih izkušenj.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 319.000 ljudi v 84 državah in ima letno prodajo v višini 196 milijard ameriških dolarjev. Za več informacij obiščite našo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!