Novice

Nazaj na novice

MIRACLE BEAUTY MASK

Lepotna maska z regenerativnim in poživljajočim delovanjem

MIRACLE BEAUTY MASK

Lepotna maska z regenerativnim in poživljajočim delovanjem

Juvena – znamka v koraku s časom!

Miracle Beauty Mask iz Juvene

– lepotni spanec za vašo kožo!

Regenerativna maska z globinskim delovanjem, ki kožo pomladi, osveži in jo sprosti. Moč Juvenine anti-aging maske se skriva v intenzivnem poživljanju in obnovi – kot bi bila vaša koža deležna pravega lepotilnega spanca. Visoko učinkovit kompleks aktivnih sestavin se bori proti znakom staranja in kožo vidno napolni z energijo ter jo pomlajuje.

Za vidno bolj napeto, gladko in neverjetno mehko kožo – v samo 10 minutah!

Vsak dan na našo kožo vpliva veliko število škodljivih, stresnih faktorjev. Postane utrujena, sivkasta, brez energije. Juvenina nova Miracle Beauty Mask je pravcato razvajanje kože v zgolj 10 minutah. Drobne linije in gube so takoj zglajene in napete. S svojo nadvse nežno, mehko in kremno teksturo ter čutnim vonjem je maska kot nepričakovane počitnice vase kože. Rezultati so vidni (in občuteni) takoj: koža postane bolj napeta, čvrsta in nežno mehka.

Sestavine – v popolni harmoniji za optimalno učinkovitost

Visoko kvalitetne sestavine za zaščito kože pred prostimi radikali, vrhunsko vlaženje in učinkovit boj proti prezgodnjemu staranju.

SkinNova SC technology – skrivnost sijoče lepote

Juvenina revolucionarna tehnologija Skinnova SC Technology je plod naprednih tehnoloških raziskav Vključuje aktiven peptid, ki okrepi obnovo in aktivnost celic v koži. Zagotavja nenehen “vir nove, sveže kože”. To dviguje obnovitveni potencial kože in dokazano izboljša kvaliteto kože in lepši videz.

Juvena je tako prva znamka na svetu, ki v polni meri izkorišča lepotni potencial celic z namenom spodbujanja njihove obnove. Na koži prijazen in neverjetno učinkovit način. Koža postane bolj čvrsta, napeta, poživljena in lepša. Resnično vidno boljše kvalitete.

Kronobiološki kronodin koncentrat (euglenia gracilis) kožo napenja in se učinkovito bori proti utrujenosti, saj aktivira celični metabolizem. Sprošča večje količine kalcija in s tem viša nivo energije v celicah. Rezultat? Večja sposobnost samoobnove celic.

Hialuronska kislina deluje proti staranju. Posnema naraven cikel vlaženja kože in pripomore k nežni, mehki, lepi koži. Na površini ustvari poseben hidrofilni zaščitni film, ki kožo ščiti pred izsuševanjem. Tako gladi in napenja drobne linije in globlje gube.

Pentavitin nudi dodatno, ekstra močno vlaženje – ki traja do 72 ur. Izvleček rastlinske D-glukoze, aktivna sestavina, ki poskrbi za mehkobo in nežnost kože ter okrepi njene obrambne sposobnosti.

Vitamin E je antioksidant, ki kožo ščiti pred prostimi radikali in prezgodnjim staranjem.

Bisabol deluje regenerativno in protivnetno. Osnovna komponenta kamiličnega olja nežno pomirja in popravlja škodo na razdraženi in vneti koži.

Uporaba

Po temeljitem čiščenju in tonificiranju nanesite izdelek Miracle Beauty Mask, kremno masko, na vašo kožo. Pustite jo delovati od 5 do 10 minut. Nato ostanke maske nežno vmasirajte v kožo ali jo sperite z mlačno vodo. Uporabljajte po potrebi. Kadarkoli začutite potrebo po krepčilnem spancu! In razvajanju seveda!

NASVETI:

Vas osebni ritual razvajanja – dvojen lepotni spanec za svež videz naslednje jutro. Zvečer temeljito očistite vašo kožo, nanesite masko in jo pustite delovati 5 minut. Vmasirajte preostanek in nadaljujte z nočno nego.

Za še večji učinek maske Miracle Beauty Mask: po čiščenju tonificirajte in pripravite vašo kožo kar s “koncentratom lepote” Miracle Boost Essence in nadaljujte z nego.

Juvena of Switzerland je sinonim za tradicijo in napredek v razvoju anti-ageing negovalnih izdelkov. Znamka, ustanovljena leta 1954, še vedno prisega na visoko kvaliteto izdelkov (švicarska kvaliteta), napredno tehnologijo ter raziskave in profesionalni pristop h končnemu potrošniku. Rezultat: revolucionarni izdelki za boj proti staranju.

Juvena, znamka v koraku s časom.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!