Novice

Nazaj na novice

VABILO K SODELOVANJU NA GLASBENEM MARATONU

RAP IN HIP HOP POEZIJA

Maribor, 30. marec 2016

VABILO K SODELOVANJU NA GLASBENEM MARATONU

RAP IN HIP HOP POEZIJA

Mladinski kulturni center Maribor v sodelovanju z Zavodom Feniks-um in Zavodom Beseda - Zaveza vabi vse mlade, ki ustvarjate hip hop in rap glasbo, da se predstavite na prireditvi Rap in hip hop poezija. Prireditev se bo odvila v okviru projekta 19. Slovenski dnevi knjige v Mariboru v petek, 22. aprila 2016, ob 12. uri na Grajskem trgu v Mariboru.

K sodelovanju vabimo vse začetnike, tudi tiste, ki bo to zanje morda prvi javni nastop kot tudi tiste mlade avtorje, ki že imajo izkušnje z nastopanjem in predstavljanjem svoje rap in hip hop glasbe. Zaželeno je, da so besedila v slovenščini, ni pa to pogoj za nastop. K sodelovanju na maratonu vabimo tudi plesne skupine, ki plešejo koreografije na hip hop in rap glasbo.

Maraton bo povezoval znan štajerski raper, Amo, poznan tudi kot Amo Socialec. Pravi, da se v resničnem življenju rad norčuje iz politične scene, v prostem času pa iz raperskega kolegija. Doma ima zajetno zbirko plošč in kaset ter še zajetnejšo kolekcijo knjig. Pred kratkim je tudi izdal novi album, En dan …, ki združuje različne raperske podžanre v kombinaciji z ozaveščenimi besedili.

Prijave

Na naslov program@mkc.si pošljite najkasneje do ponedeljka, 11. aprila 2016, kratko predstavitev (tekst, s katerim želite, da vas napovedovalec predstavi na prireditvi) in ne pozabite pripisati telefonske številke, na kateri ste dosegljivi.

Za dodatne informacije pokličite Nino Medved na telefonsko številko 02 300 29 98 ali 040 62 62 64 oziroma jo kontaktirajte na elektronski naslov: program@mkc.si.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!