Novice

Nazaj na novice

Tanki in stilski monitorji za pisarniška okolja: AOC z novima članoma družine Style line

Po lanski predstavitvi prvih stilskih pisarniških monitorjev oktobra lani je podjetje AOC predstavilo dva nova modela v družini Style line. 21,5- in 23-palčna novinca se lahko pohvalita s skoraj brezrobim oblikovanjem in edinstvenim podstavkom. Namenjena sta manjšim delovnim mestom in pisarnam. Opremljena z najnovejšimi matrikami IPS, tehnologijo Flicker FREE in vmesniki HDMI privlačna monitorja postrežeta s sliko visoke kakovosti.

Tanki in stilski monitorji za pisarniška okolja: AOC z novima članoma družine Style line

Amsterdam, 7. april 2016 – Po lanski predstavitvi prvih stilskih pisarniških monitorjev oktobra lani je podjetje AOC predstavilo dva nova modela v družini Style line. 21,5- in 23-palčna novinca se lahko pohvalita s skoraj brezrobim oblikovanjem in edinstvenim podstavkom. Namenjena sta manjšim delovnim mestom in pisarnam. Opremljena z najnovejšimi matrikami IPS, tehnologijo Flicker FREE in vmesniki HDMI privlačna monitorja postrežeta s sliko visoke kakovosti.

Tanka in stilska: AOC-jeva nova monitorja iz družine Style line sta namenjena pisarniškim okoljem vseh vrst

Nova pisarniška lepota Monitorja AOC Style line I2281FWH (21,5 palcev ozr. 54,6cm) in I2381FH (23 palcev ozr. 58,4 cm) sta namenjena predvsem manjšim pisarniškim okoljem. Tako dopolnjujeta ponudbo 23,8- (60,5 cm) in 27- (68,6cm) palčnih modelov in ostajata zvesta izvirniku – monitorja lično oblikovane zunanjosti sta opremljena z zmogljivo tehnologijo. Edinstvena asimetrična oblika podstavka skrbi za lovljenje pogledov, monitorja pa sta primerna tako za pisarniško kot domačo rabo (t. i. SOHO segment).

Najnovejši matriki IPS in tehnologija Flicker FREE: AOC Style line monitorji so več kot le stilski dodatki

Več kot le stilska dodatka Monitorja iz družine Style line sta več kot le modna dodatka. Opremljena z najnovejšimi matrikami IPS postrežeta z impresivnim prikazom slike v polni visoki ločljivosti (Full HD, 1920 x 1080 pik). Matriki IPS zagotavljata tudi izjemno natančen prikaz barv iz skorajda vsakega zornega kota – vidni kot gledanja je razkošnih 178°. Tehnologija Flicker FREE uravnava svetilnost monitorja in zagotavlja nično utripanje slike ter kar najmanjšo obremenitev za uporabnikove oči ob daljšem gledanju v monitor. Vmesnika HDMI in VGA zagotavljata enostavno povezljivost s širokim naborom naprav, poleg računalnikov tudi s predvajalniki DVD, igralnimi konzolami in drugimi napravami, ki jih najdemo v pisarni ali gospodinjstvu. Z dodatnimi funkcijami, kot sta e-Saver in i-Menu uporabniki enostavno upravljajo s porabo energije in drugimi nastavitvami zaslona.

Monitorji družine AOC Style line so dobra izbira tako za domače, bolj zahtevne kot tudi modno zavedne uporabnike. V edinstveno oblikovanem ohišju se namreč skrivajo impresivne zmogljivosti prikaza kakovostne slike.

23,8-palčni I2481FXH in 27-palčni I2781FH sta že na voljo, danes predstavljena 23- in 21,5-palčni model pa bosta pri trgovcih na voljo proti koncu aprila. Njuni priporočeni prodajni ceni bosta znašali 159 oziroma 139 evrov, AOC pa za svoje monitorje nudi triletno garancijo.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o.

Hrastovec 22

1236 Trzin

Dušan Pristavec

M: +386 31 429010

E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

ali

AOC International (Europe) B.V. Prins Bernhardplein 200, 6th floor 1097 JB Amsterdam Seden Ayyıldız T: +31 20 5046952 E: Seden.Ayyildiz@tpv-tech.com

O podjetju AOC AOC sodi med najbolj prepoznavne globalne blagovne znamke v svetu računalniških monitorjev. Njegove izdelke odlikujejo visoka kakovost izdelave, privlačen in atraktiven dizajn, inovativnost in okoljska prijaznost ter konkurenčne cene. Vse to so razlogi, zakaj vse več potrošnikov, distributerjev, partnerjev in direktorjev podjetij zaupa znamki AOC. Računalniški monitorji AOC se znajo prilagoditi tako poslovnemu kot domačemu uporabniku ali igričarju. Več informacij o podjetju AOC, ki je podružnica družbe TPV Technology Limited, največjega proizvajalca LCD-zaslonov na svetu, in njegovih izdelkih najdete na spletni strani www.aoc-europe.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!