Novice

Nazaj na novice

Samsung imenovan za kreativnega oglaševalca leta 2016

Organizatorji prestižnega mednarodnega festivala kreativnosti Cannes Lions so podjetju Samsung Electronics podelili naziv Kreativni oglaševalec leta 2016. Naziv podelijo podjetju, ki je v preteklem letu na področju trženja in oglaševanja doseglo resnično kreativne in pomenljive dosežke (in presežke).

Samsung imenovan za kreativnega oglaševalca leta 2016

Seul/Ljubljana, 15. april 2016 – Organizatorji prestižnega mednarodnega festivala kreativnosti Cannes Lions so podjetju Samsung Electronics podelili naziv Kreativni oglaševalec leta 2016. Naziv podelijo podjetju, ki je v preteklem letu na področju trženja in oglaševanja doseglo resnično kreativne in pomenljive dosežke (in presežke).

Terry Savage, predsednik družbe Lions Festivals, je o zmagi podjetja Samsung povedal: “Številne zmage in kanski levi, ki jih je Samsung v preteklih letih osvojil v skorajda vseh tekmovalnih kategorijah, kažejo, kako zelo raznolike projekte so zmožni uresničiti. To dokazuje, da so resnično zavezani kreativnosti, saj dosegajo vrhunske rezultate v vseh kategorijah in na vseh področjih. Prejeli so tudi titanskega leva za izjemen kreativni dosežek.”

Samsung je v preteklih letih zasnoval marketinško strategijo, ki se osredotoča na produkte in tehnologije in kako te lahko pozitivno vplivajo na življenja uporabnikov. Takšne so tudi nagrajene kreativne kampanje, npr. aplikacija "Poglej me" ("Look at me"), ki pomaga otrokom z avtizmom, kampanja "Vsak dan je prvi dan" ("Everyday is day one") za športnike, inovativen oblikovalski koncept Safety Truck za večjo varnost na cestah in druge.

“Prepričani smo, da naša inovativnost in inovativne rešitve odpirajo priložnosti in motivirajo ljudi, da posegajo po višjih ciljih in sanjajo še večje sanje,” je dejal Moonsoo Kim, izvršni podpredsednik središča za globalno trženje podjetja Samsung Electronics, in dodal: “Želimo obogatiti življenja uporabnikov in to nas vodi pri vsem, kar počnemo. To filozofijo seveda odraža tudi naš marketinški pristop.”

Predstavniki podjetja Samsung Electronics bodo nagrado prevzeli na letošnjem Mednarodnem oglaševalskem festivalu kreativnosti Cannes Lions, ki bo v francoskem mestu Cannes potekal med 18. in 25. junijem 2016.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. Podjetje spreminja svetove televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, kamer, digitalnih naprav, tiskalnikov, medicinskih naprav, omrežnih sistemov, polprevodnikov in rešitev LED. Za več informacij obiščite novinarsko središče podjetja Samsung na news.samsung.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!