Novice

Nazaj na novice

Mitja Okorn navdušil tudi celjsko publiko

Mitja Okorn navdušil tudi celjsko publiko Celje, 18. april 2016. – Včeraj je potekala premiera te dni najbolj zaželenega filma Planet samskih, slovenskega režiserja Mitje Okorna tudi v Cineplexxu Celje. Veliko zanimanje za premiero je bilo tudi v Celju, saj je bila dvorana razprodana že popoldan.

Mitja Okorn navdušil tudi celjsko publiko Celje, 18. april 2016. – Včeraj je potekala premiera te dni najbolj zaželenega filma Planet samskih, slovenskega režiserja Mitje Okorna tudi v Cineplexxu Celje. Veliko zanimanje za premiero je bilo tudi v Celju, saj je bila dvorana razprodana že popoldan. Premiero je obiskal režiser Mitja Okorn v spremstvu glavne igralke Weronike Książkiewicz, pridružila se mu je tudi družina, del filmske ekipe in prijatelji. Za dobro vzdušje v dvorani je poskrbela vedno nasmejana Azra Selimanovič, po ogledu filma je Mitja Okorn v dvorani dočakal stoječe ovacije. Ekipa je občinstvu namenila kar nekaj minut za vprašanja. Poleg Mitje Okorna in Weronike Książkiewicz, se je predstavil tudi asistent režiserja Jan Belcl. Na koncu pa ni manjkal tudi skupni selfie. Tudi v Celju si je film ogledalo nekaj znanih obrazov: Tina Gorenjak s hčerko, Aleš Uranjek z družino, Žana in Danijel Salobir, Irina Osypenko Nemec in Matjaž Nemec, Nika in Boštjan Čukur, Mateja Zorko in Alen Pavšar in zelo dobra prijateljica Okornove družine, Helena Lovše. Filma so se razveselile odbojkarice Nove KBM, Sarah Ammerman, Nika Blagne in Karmina Sužnik, navdušena sta bila tudi Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics. Lastnica in direktorica znamke And by Andraž, Nataša Berginc, se je premiere udeležila s partnerjem Borutom Sedovnikom, direktorjem marketinga Cinkarne Celje. Z nami je bila tudi ekipa voditeljev Hitradia Center, Tanja Kocman, Željko Čakarević, Petra Skrivarnik ter Sonja Sedej Mirtič, marketing in PR Hitradio Center. Nepozaben večer so omogočili partnerji včerajšnje premiere, Radgonske gorice, Vesna Budja in Miha Hauptman v sodelovanju z Glažuta Cateringom, Čokoladni atelje Dobnik, podjetje A 2S, pooblaščeni partner Audi ter medijski partner, Hitradio Center.

O filmu: Planet Samskih (Planeta Singli), nova komedija Mitje Okorna, režiserja uspešnice Pisma sv. Nikolaju, navdušuje z obilico humorja, iskrivimi dialogi, presenetljivimi preobrati in ganljivimi prizori. Napovednik: http://www.cineplexx.si/movie/planet-samskih/

Film Planet samskih prihaja na redni spored Cinepelxx kinematografov v četrtek, 21. aprila

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

WeTransfer: https://we.tl/4iRvB5skac

Mediaspeed: http://goo.gl/uZYDCa

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!