Novice

Nazaj na novice

MEDVED IN MALI

Na Malem odru Lutkovnega gledališča Ljubljana bomo danes, ob 18. uri, premierno uprizorili lutkovno predstavo nemške avtorice in ilustratorke Katje Gehrmann MEDVED IN MALI. Predstavo režira Ivana Djilas, likovna zasnova s pletenimi lutkami, kostumi in scenskimi elementi pa je delo angleške oblikovalke Donne Wilson. Predstava je namenjena otrokom od 2. leta dalje.

Na Malem odru Lutkovnega gledališča Ljubljana bomo danes, ob 18. uri, premierno uprizorili lutkovno predstavo nemške avtorice in ilustratorke Katje Gehrmann MEDVED IN MALI. Predstavo režira Ivana Djilas, likovna zasnova s pletenimi lutkami, kostumi in scenskimi elementipa je delo angleške oblikovalke Donne Wilson. Predstava je namenjena otrokom od 2. leta dalje.

Medved in mali je pravljica o izgubljenem jajcu, iz katerega se izleže raček, ki od samega začetka misli, da je medved, saj je medvedov obraz prvo, kar zagleda. Za črkami zgodbe in drevesi namišljenega gozda se skriva nekaj izjemno bistvenih vprašanj o sobivanju in sprejemanju drugih. Ali je vse, kar je videti drugače, tudi zares tako drugačno od nas samih? Koliko svojega časa in pozornosti smo pripravljeni nameniti odnosom z drugimi ljudmi?

Avtorica fotografij je Urška Boljkovac.

Petra Škofic

Odnosi z javnostmiLutkovno gledališče LjubljanaTel. 01 548 4543, 041 691 102

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!