Novice

Nazaj na novice

Samsungove najnovejše naprave prihajajo v Slovenijo

V Sloveniji bo v kratkem na voljo najboljša tehnologija znamke Samsung. Med napravami, ki prihajajo v trgovine po Sloveniji so vrhunski telefon Note 4, naprava Gear S in Gear Circle. Poleg njih so v Sloveniji premierno predstavili tudi Gear VR

Podjetje Samsung Slovenija je danes predstavilo okrepitev svoje zasedbe. Začenši s težko pričakovanim naslednikom serije Galaxy Note – Galaxy Note 4, so lahko gostje v Sloveniji prvič uzrli tudi nosljivo napravo s 3G povezljivostjo – Gear S in napravo Gear Circle. Predstavljena je bila tudi navidezna resničnost, kakor jo lahko doživimo s pomočjo naprave Gear VR.

Izjemna zmogljivost Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 prednjači z izboljšano funkcijo pisala S Pen in izjemnim zaslonom. "Tradicionalna kultura pisala in beležke je prenesena v digitalni svet, Galaxy Note 4 pa je vrhunska nadgradnja prvotne ideje o izdelku Galaxy Note. Izpolnjuje vsa pričakovanja, ki jih imajo kupci od naših izdelkov serije Galaxy." je ob prvi predstavitvi novega telefona povedal Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije (IM) pri Samsung Slovenija.

Samsung z Galaxy Note 4 predstavlja novo obliko naprav Galaxy. Vrhunsko kovinsko ohišje se neopazno spaja z zaslonom, ki ga ščiti enako steklo kot Galaxy S3. Mehko, reliefno hrbtišče je udobno, a kljub temu nudi dober oprijem za upravljanje naprave z eno roko.

Izjemni 14,5-cm zaslon Quad HD (2560x1440) Super AMOLED prikazuje kristalno jasno sliko z globjim kontrastom, boljšim kotom gledanja ter odzivnim časom do zgolj milijoninke sekunde. Zaradi velikosti ekrana pride do izraza prenovljena funkcija Multi Window, ki omogoča pravo večopravilnost. Uporabniki lahko aplikacije uporabljajo v enem, deljenem ali pojavnih oknih, velikost aplikacij pa preprosto prilagodijo z večanjem ali manjšanjem okna z dvema prstoma.

Na telefonu Note 4 je s funkcijo S Pen organizacija opravil zdaj še preprostejša. Funkcija daje občutek, kot da bi pisali na pravi papir s pravim pisalom. Izboljšane so tudi funkcija prepoznave gestikulacij Air Command, Action Memo, Screen Write, Image Clip in Smart Select. Poleg tipkanja in pisanja je tu še priročna inovativna funkcija Snap Note, s katero lahko naredimo posnetek svojega rokopisa, S Note pa to pretvori v dokument v urejevalniku besedila.

Galaxy Note 4 ima tudi napredni kameri, ki delata jasnejše in ostrejše slike. Zadnja kamera se bohoti z ločljivostjo 16 megapik in pametnim optičnim stabilizatorjem slike. Sprednja kamera s 3,7 megapikami in goriščno razdaljo f1.9 ponuja osnovni 90-stopinjski kot snemanja in opcijski širokokotni način s 120 stopinjami, ki je odličen za delanje skupinskih selfiejev" s prijatelji.

Ker od svojih mobilnih naprav pričakujemo vse več, je Galaxy Note 4 opremljen z bogatim izborom različnih funkcij. Funkcija hitrega napajanja Fast Charging in Ultra Power Saving Mode za varčevanje baterije poskrbita, da se vaš telefon hitro napolni in nato čim dlje ohrani baterijo. Galaxy Note 4 ima več mikrofonov in izboljšan zvočnik za ukinitev šuma med pogovori v hrupnem okolju. Galaxy Note 4 ima še izboljšan bralnik prstnih odtisov za večjo zaščito naprave ter prvi UV-senzor v mobilni napravi.

Gear S - izkušnja pametnih telefonov na zapestju

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!