Novice

Nazaj na novice

Ovitke za Samsung Galaxy Alpha oblikovala Nina Šušnjara

Samsung Galaxy Alpha, najbolj modni telefon znamke Samsung, je postal še drznejši z omejeno serijo ovitkov, ki jih je oblikovala Nina Šušnjara.

Samsung Galaxy Alpha, najbolj modni telefon znamke Samsung, je postal še drznejši z omejeno serijo ovitkov, ki jih je oblikovala Nina Šušnjara.

Ljubljana, 14. oktober 2014 – Samsung Galaxy Alpha, telefon ki se ponaša s prefinjenim in podrobno oblikovanim kovinskim ohišjem, je sinoči dobil poseben modni dodatek. V sodelovanju z Nino Šušnjara, mlado slovensko modno oblikovalko, je Samsung predstavil omejeno serijo posebnih ovitkov, ki telefonu dodajo pridih lokalnega in ustvarjalnega modnega sveta.

Galaxy Alpha velja za telefon, ki je eleganten in praktičen obenem. Svež pristop pri oblikovanju naprav je Samsungu omogočil trendovsko napravo, ki bo kompaktna in funkcionalna. Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije (IM) pri Samsung Slovenija, je ob predstavitvi sodelovanja povedal: "Galaxy Alpha s kovinskim ohišjem z zaobljenimi robovi ter mehkim reliefnim hrbtiščem predstavlja podobo, ki smo jo želeli s sodelovanjem nadobudne Nine Šušnjara še dodatno poudariti in nadgraditi." Vizualno ravnovesje telefona se sicer odraža s popolnim kontrastom med privlačno svetlečim kovinskim robom ter blagimi matiranimi površinami. Z manj kot 7 mm debeline je Galaxy Alpha ena najtanjših naprav družine Galaxy vseh časov, zaradi kompaktne oblike in majhne teže pa je tudi izjemno preprost za upravljanje.

Nina Šušnjara je ob predstavitvi spregovorila o svoji inspiraciji: "V prvi vrsti je bil inspiracija sam telefon. Odločila sem se, da si želim telefon "obleči" na čim bolj nepričakovan način. Želela sem, da kreacija izžareva živost in je čim bolj stvarna. Zato sem uporabila materiale iz okolja (kamen, les in kovina), ki so že tako in tako velik del mojega oblikovanja. Kot zanimivost pa lahko povem, da so vsi krojni deli na samem ovitku hkrati krojni deli mojih uhanov, ki se z ovitkom perfektno skladajo, kar je le še dodatno potrdilo, da sva si s telefonom Samsung Galaxy Alpha enostavno namenjena."

Kljub tanki in lahki obliki je v telefonu Galaxy Alpha nameščena vsa vrhunska strojna in programska oprema, ki jo uporabniki pričakujejo pri vodilnih napravah Galaxy. Izjemni 11,9-cm HD Super AMOLED zaslon, napredna kamera in visoko dinamično območje, s katerim je gledanje vsebin in fotografiranje popoln užitek, je le nekaj karakteristik telefona Galaxy Alpha. Poleg so še inovativne in priljubljene funkcije, kot so varčevanje baterije Ultra Power Saving Mode, S Health, čitalec prstnih odtisov, zasebni način Private Mode ter povezljivost s Samsungovimi najnovejšimi nosljivimi napravami Gear Fit, Gear Live in Gear 2.

Galaxy Alpha je v Sloveniji naprodaj od 26. septembra 2014. Na voljo je v črni (Charcoal Black), beli (Dazzling White), zlati (Frosted Gold), srebrni (Sleek Silver) in modri (Scuba Blue) barvi.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. Samsung Electronics Co. je vodilno globalno podjetje na področju tehnologije, ki odpira nove možnosti ljudem od vsepovsod. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, bele tehnike, medicinskih naprav, polprevodnikov in tehnologij LED. Podjetje zaposluje 286.000 ljudi v 80 državah, v preteklem letu pa je ustvarilo 216,7 milijarde ameriških dolarjev prihodkov od prodaje. Za več informacij obiščitewww.samsung.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!