Novice

Nazaj na novice

Fashion & Beauty Blogomanija

Blogomanija Fashion & Beauty je tretja regionalni Blogomanija, ki bo od 8. do 12. junija v hotelu Habakuk na Mariborskem Pohorju. Ukvarjali se bomo z aktualnimi dogodki na trenutno najbolj obetavnem področju interneta - modne, lepotne in lifestyle industrije.

V juniju bo potekala Fashion & Beauty Blogomanija! Rezervirajte svoje mesto pravočasno!

Po nekaj uspešnih in velikih konferencah, kot so Tvitomanije, Blogomanija in Nova energija ista ekipa je na poti v popolnoma novo čeprav že znano zgodbo. Blogomanija Fashion & Beauty je tretja regionalni Blogomanija, ki bo od 8. do 12. junija v hotelu Habakuk na Mariborskem Pohorju. Ukvarjali se bomo z aktualnimi dogodki na trenutno najbolj obetavnem področju interneta - modne, lepotne in lifestyle industrije.

Smo priča vedno večjeg interesa celotne internetne populacije, tako v svetu kot pri nas, za določene teme iz teh dveh panogah. Sami se niti ne zavedamo da skoraj vsak dan uporabljamo določena orodja ki prihajajo iz in so v pomoč lepoti in modi. Filtri na fotografijah so le začetek. Tukaj so še selfie adaptacije, poglobljeno znanje Photoshop in Illustrator programov, socialna omrežja kot medij za promocijo in dostopnih poti za razvoj kariere, nato pa YouTubu tutoriali in peščica novih influensera, ki so povsem običajni ljudje, kot kdorkoli, ki pa imajo svoje mesto pod internet soncem. In prav zaradi tega ker so inovativni, drugačni in so seznanjeni s cyber materijo izstopajo iz množice kar je fashion&beauty industrija zdavnaj prepoznala.

Blogomanija je koncept ki vključuje veliko več kot le bloge, kot je bilo na vseh drugih konferencah. Blogomanija zbirališče in neke vrste praznovanje interneta, le od 8. do 12. junija tekočega leta, bo v službi lepote in mode. Vabimo vse strokovnjake, predstavnike medijev in ljubitelji mode in oblikovanja, ki so že ali pa bodo s pomočjo interneta živeli svoje sanje - da zaslužijo in živijo fashion&beauty življenje!

Eden od ustanoviteljev portala novaenergija.net - Zoran Torbica je dejal o prihajajočem dogodku: "Letošnja spomladanska konferenca bo potekala na Pohorju, v bližini Maribora v hotelu Habakuk 8-12. Junija. Po volitvah, bo to dobra priložnost da se prvič modo in lepoto in sorodne teme na Blogomanija. Poleg krasne narave, boste imeli priložnost uživati v wellnessu, notranjem in zunanjem bazenu ter različnih zabavnih in športni dogotkih ki jih pripravljamo za vas

Proizvodnja Zoran in Robert, druga izdaja

Ekipa ki stoji za konferenco, ima dolgoletne izkušnje v organizaciji, marketingu, PR, Digital, vendar pa se, po drugi strani, iskreno veseli, da lahko na popolnoma nov način ki še ni nikoli viden v regiji, vse zainteresirane strani, lahko naučijli nekaj novega. Bodisi skozi predavanje, razstavo, predstavitev svoje blagovne znamke ali pa preprosto sodelovanje v fenomenalni zabavi in neformalnimi srečanji, ki ustvarjajo pomembne stike, ki so vedno zelo pomembni, ko gre za online vprašanja.

ZagotovlI smo dobro ceno za vse goste, tako bo polpenzion že od 25 evrov na dan. Namestitev bo v objektih v Term Maribor. Prevoz iz Beograda, Novega Sada, Sarajeva, Zagreba in Ljubljane so organizirali partnerji iz Terra Travel-a.

Prijave so uradno odprte od 11. aprila, ko je bilo v Beogradu organizirano druženje v neformalnem vzdušju v prisotnosti številnih predstavnikov medijev in digitalnih influensera, ko so odkriti nekateri deli programa na prihajajoči konferenci. Exclusivno so predstavljeni govorniki na Blogomaniji - Predsednica Srbia Fashion Week-a Svetlana Horvat, TV voditeljica in blogerka Hana Hadžiavdagić Tabaković, lifestyle blogerka in novinarka Branislava Antović, travel blogerka Ella Dvornik, Vanja Pantin stilist, modni blogger Sandy Skopljak, ustanovitelj največjega youtube skeč kanala na Balkanu, Milan Inić - Yasserstain, Tviteraši Milan Vučiević - Nichim Izazvan in številni drugi influencerji in predstavniki modnih znamk in podjetij. Za vprašanja in informacije se obrnite na organizatorja prek uradne spletne strani Fashion & Beauty Blogomanija in rezervirajte svoje mesto pravočasno!

Blogomanija.net

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!