Novice

Nazaj na novice

Mokra Čista desetka

Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP) in Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) tudi letos pripravljata nepozabno mokro doživetje na Obali.

Univerzitetna športna zveza Primorske (UŠZP) in Študentska organizacija Univerze na Primorskem (ŠOUP) tudi letos pripravljata nepozabno mokro doživetje na Obali. Poleg druženja, kopanja in žuranja bodo študentje imeli možnost, da se preizkusijo v desetih športno-zabavnih disciplinah. Mokra Čista desetka bo v sredo, 25. maja od 14. ure dalje. Lokacija dogodka je zaenkrat še skrivnost, ki pa bo razkrita par dni pred dogodkom na socialnih omrežjih ŠOUP-a in UŠZP-ja.

Študentje bodo svoje moči vse do 21. ure meriliv naslednjih disciplinah:- Spinning top- Get "Balloon" Wet- Bandage Challenge- Get "Drunk" Wet- In Yo Face- Get "Bucket" Wet- Bevanda racing- Get "Balloon Fight" Wet- SUP racer- Get ˝Sporty˝ Wet

Za animacijo bo na dogodku poskrbela organizacijska ekipa ŠOUP in UŠZP skupaj z ekipoGet-WetinDJ Gregijem."

"Vse študente vabim, da si pred napornim izpitnim obdobjem vzamete dan za druženje, zabavo in odklop na Mokri Čisti desetki. Spremljajte nas na Facebooku, kjer vam bomo z namigi pomagali, da ugotovite skrito lokacijo dogodka. Se vidimo v sredo na najbolj mokrem dogodku tega leta,"sporoča Klara Beltram, sekretarka na resorju za interesne dejavnosti ŠOUP.

Na projektu sodelujejo tudi:- Collegium Mondial Travel,- Tribu,- Cockta,- Mattoni,- Red Bull,- Športno društvo Ocean.

Spremljaj dogodek na FacebookuTUKAJ.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!