Novice

Nazaj na novice

Men's Night v Cineplexxu Kranj

Prava fanta sta nasmejala moško druščino. Kranj, 20. maj 2016 – včeraj zvečer sta Prava fanta (The Nice Guys) – Ryan Gosling in Russell Crowo nasmejala moško druščino v Cineplexxih po vsej Sloveniji. Na Men"s nightu so na svoj račun prišli ljubitelji trilerjev in odličnih komičnih dialogov.

Mens Night v Cineplexxu Kranj

Prava fanta sta nasmejala moško druščino. Kranj, 20. maj 2016 – včeraj zvečer sta Prava fanta (The Nice Guys) – Ryan Gosling in Russell Crowo nasmejala moško druščino v Cineplexxih po vsej Sloveniji. Na Men\"s nightu so na svoj račun prišli ljubitelji trilerjev in odličnih komičnih dialogov. V Kranju je za dobro vzdušje pred filmom poskrbel moderator Uroš Bitenc. Zabavnega večera so se udeležili tudi znani obrazi fotografa Aleš Bravničar in Črt Slavec, Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics, deskar Žan Košir, stand up komik Klemen Bučan in letošnji komentator Big Brotherja, Emi Nikočević. Super večer s prijateljico je v kinu preživela tudi manekenka Nataša Naneva. Vsi obiskovalci Men\"s nighta so prejeli promocijski izvod revije Playboy. Četrtkov večer se je v Kranju nadaljeval ob osvežilnih koktajlih v Luxury baru. Film Prava fanta (The Nice guys) z Ryanom Goslingom in Russellom Crowom v glavnih vlogah je odlična izbira za vse ljubitelje trilerjev in odličnih komičnih dialogov. Že v vseh kinih Cineplexx.

Rezervacija in nakup vstopnic: https://www.cineplexx.si/movie/prava-fanta/

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

WeTransfer: https://we.tl/6aFLeWNUdz

Mediaspeed: http://goo.gl/2KFLNb

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si J kk

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!