Novice

Nazaj na novice

Samo 75 evrov za 4 polpenzione na Blogomaniji!

Tretja regionalna Blogomanija, ki se bo odvijala v Mariboru, v Sloveniji, od 8. do 12. junija letos, se bo ukvarjala z aktualnimi dogodki iz trenutno najperspektivnejšega področja interneta – fashion, beauty & lifestyle industrije

Samo 75 evrov za 4 polpenzione na Blogomaniji!

Tretja regionalna Blogomanija, ki se bo odvijala v Mariboru, v Sloveniji, od 8. do 12. junija letos, se bo ukvarjala z aktualnimi dogodki iz trenutno najperspektivnejšega področja interneta – fashion, beauty & lifestyle industrije. Izobraževanje, modne revije, zabave, množica vplivnih ljudi iz družbenih omrežij, delavnice in še mnogo več bo umeščeno v scenografijo mariborskega Pohorja. V štirih junijskih dneh bo veliko možnosti za izobraževanje, mreženje, zabavo in rekreacijo.

Posebej za to priložnost so vam na voljo izjemno ugodne cene namestitve v hotelih, ki se nahajajo na vrhu Pohorja – Bellevue in Bolfenk. Za vse štiri dni je cena znižana na SAMO 75 evrov. Cena vključuje polpenzion in brezplačen prevoz z gondolo do hotela Habakuk, kjer se bo odvijala konferenca.

Pri zgornji postaji gondole (1.050 m), na platoju Mariborskega Pohorja, se nahaja obnovljeni objekt iz 2006, hotel s štirimi zvezdicami, Bellevue. Poleg wellnessa vam hotel nudi impresiven spa center, več barov in restavracij, v katerih strežejo internacionalne in lokalne jedi, z lokalnimi vini. Kot obliko rekreacije vam hotel ponuja jahanje, gorsko kolesarjenje in nordijsko hojo. Prav tako se boste lahko razvajali v finski, turški ali infrardeči savni. Tu je tudi fitness, bazeni in wellness centri.

Vsi apartmaji so opremljeni s televizorjem, internetom, mini barom in kuhinjo. Zajtrk in večerjo lahko naročite iz sobe ali v restavraciji s švedsko mizo. Kuhinja vam nudi tudi jedilnik za poseben program prehrane.

V naselju na vrhu Mariborskega Pohorja, v bližini zgornje postaje gondole, se nahajajo Hoteli in Apartmaji Bolfenk. Apartmaji so del hotelskega apartmajskega naselja, ki vključuje dva hotela in pet apartmajskih hiš, zgrajenih iz lesa in kamna. Vse so opremljene s skrbno izbranim interierom. V naselju se nahajajo trgovine in trafike. Idealen način za rekreacijo, ki jo nudi hotel, je letno sankanje, gorski wellness, izposoja gorskih koles, downhill steza in center naravne in kulturne dediščine.

Bolfenk Hotel vam prav tako nudi turško, finsko in zeliščno savno, bazene, whirlpool in ledeno jamo (ledenico). Hotel ima čudovit pogled na pohorske gozdove, v hotelu so dovoljene domače živali.

Najpomembnejši mediji regije. Fashion & beauty firme. Vplivni predstavniki Facebook-a, Twitter-ja, Instagrama, YouTube-a in Snapchata-a. Vaša naloga je samo da jih spoznate! In sedaj imate na voljo še izjemno ponudbo!

Za informacije in rezervacije >>> booking@termemb.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!