Novice

Nazaj na novice

Grayling nagrajen z naslovom najboljše svetovalne agencije v Vzhodni Evropi

Na uradni EMEA SABRE Awards gala večerji, ki je potekala 25. maja v Berlinu, je Grayling prejel nagrado za najboljšo agencijo na področju odnosov z javnostmi v Vzhodni Evropi oz. t.i. "2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award".

Grayling nagrajen z naslovom najboljše svetovalne agencije v Vzhodni Evropi

Berlin/London/Ljubljana, 27. maj 2016 – Na uradni EMEA SABRE Awards gala večerji, ki je potekala 25. maja v Berlinu, je Grayling prejel nagrado za najboljšo agencijo na področju odnosov z javnostmi v Vzhodni Evropi oz. t.i. "2016 Eastern Europe PR Consultancy of the Year Award".

V obrazložitvi je žirija izpostavila prispevek agencije k razvoju trga odnosov z javnostmi v Srednji in Vzhodni Evropi, moč omrežij v regiji (10 pisarn, ki zaposlujejo 170 svetovalcev), kar agenciji omogoča upravljanje "nekaj najbolj zanimivih regionalnih nalog", in dejstvo, da agencija v Srednji in Vzhodni Evropi žanje uspehe, medtem ko so se morali nekateri tekmeci umakniti. Žirija je izpostavila tudi pomen prispevka na področju javnih zadev (oz. Public Affairs), ki so glavno gonilo rasti agencije Grayling v Srednji in Vzhodni Evropi.

"Ta nagrada je več kot odsev dela v zadnjih dvanajstih mesecih. Je rezultat več kot dvajsetih let trdega dela, s katerim smo zgradili in ohranili položaj v Srednji in Vzhodni Evropi, ki se lahko primerja s standardi najboljših zahodnoevropskih in ameriških agencij. Še vedno smo najbolj priznani po delu v več državah v regiji in dejstvo je, da za večino naših strank delamo na več trgih. Izjemno vesel sem, da je žirija prepoznala tudi naš doprinos na področju javnih zadev, saj nam to v regiji Srednje in Vzhodne Evrope prinaša skoraj polovico naših prihodkov," je povedal Jan Šimůnek, predsednik uprave družbe Grayling v Evropi.

EMEA SABRE nagrade se uvrščajo med najbolj prestižne mednarodne nagrade na področju odnosov z javnostmi. Več kot 2000 sodelujočih projektov iz Evrope, Bližnjega Vzhoda in Afrike ocenjuje mednarodna žirija, ki jo sestavljajo strokovnjaki iz področja komunikacij in blagovnih znamk iz različnih agencij in podjetij. Nagrade podeljuje skupina Holmes, vodilna globalna PR in založniška skupina, specializirana za raziskave in spremljanje trendov na področju odnosov z javnostmi.

Dodatne informacije:

Za več informacij kontaktirajte Sabino Vrhnjak ali Anjo Rejc na 01/434 26 65; e-pošta: sabina.vrhnjak@grayling.com, anja.rejc@grayling.com

O Graylingu – Grayling je globalna komunikacijska agencija, ki naročnikom omogoča merljive prednosti zaradi uporabe hitro prilagodljivih, inovativnih in izvirnih rešitev, ki se prilagajajo organizacijskim potrebam spreminjajočih se okolij. Skupina Grayling deluje v fleksibilni mednarodni mreži, ki je ne ločujejo meje niti med državami niti med strokami. V več kot 50 pisarnah in več kot 30 državah Evrope, Severne Amerike, Bližnjega Vzhoda in Azije zaposluje 800 ljudi. Mednarodna agencija je del Huntsworth skupine, ki kotira na londonski borzi. Za več informacij obiščite: http://www.grayling.com/si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!