Novice

Nazaj na novice

Tušev tek barv letos tudi z bogatim dnevnim programom

Ljubljana, 15. junij 2016 - Tušev tek barv bo 24. junija Ljubljani nadel najbolj pisan nasmeh, zvrhano mero dobre volje pa bo mogoče polniti ves popoldan in večer. Na dogodku, ki je lani navdušil več kot 8.000 udeležencev vseh generacij, bo tudi tokrat poleg zabavnega teka skozi oblake barvnega prahu še pisana paleta aktivnosti, ki pod geslom "Živi zdravo skozi zabavo" spodbujajo domišljijo in kličejo po udeležbi tako tekače, kot vse, ki se preprosto radi zabavajo.

Ljubljana, 15.junij 2016- Tušev tek barv bo 24. junija Ljubljani nadel najbolj pisan nasmeh, zvrhano mero dobre volje pa bo mogočepolniti ves popoldan in večer. Na dogodku, ki je lani navdušil več kot 8.000 udeležencev vseh generacij, bo tudi tokrat poleg zabavnega teka skozi oblake barvnega prahu še pisana paleta aktivnosti, ki pod geslom "Živi zdravo skozi zabavo" spodbujajo domišljijo in kličejo po udeležbi tako tekače, kot vse, ki se preprosto radi zabavajo.

Na5-kilometrski trasibodo udeleženci tekli skozi živopisane oblake barvnega prahu HOLI barv, ki že sam po sebi zanese dobro voljo v srce. NaKardeljevi ploščadi,kjer se bo tek brez meritve časa začel in zaključil, pa jih bo spodbujal najbolj zabaven "fitnes inštruktor" Tadej Bricelj ala Srđan Mišić.

Gladiatorji, vodni drsalci, čarodeji, žonglerji, hoduljarji in še in še

Bogato dogajanje se bo odvijalo ves čas, za pravo vzdušje in energičen start bosta poskrbelaNataša Naneva in DJ Chilly.Vsem ljubiteljem magičnih trikov in iluzij bo nedvomno sapo jemal neverjetničarodej Magic Aleksander, edini slovenski čarodej, katerega posnetke predvajajo na BBC, ob njegovih nastopih so brez besed ostali tudi mnogi znani Slovenci.

Na Tuševem teku barv se bo res dogajalo prav na vsakem koraku, ki jih bodo obiskovalcem lahko prekrižali tudi izjemnihoduljarji in akrobati žonglerske skupine Čupakabra. Ti bodo prisotne s presunljivimi triki popeljali, kot sami pravijo, na razburljivo potovanje skozi deželo letečih predmetov in ognjenih izbruhov.

Kljub temu, da je tek na prvem mestu Tuševega teka barv, bo ogromno aktivnosti tudi za vse, ki se raje preizkušajo v drugih športih. Lahko se bodo pomerili v neverjetnozabavnem velikanskem napihljivem nogometuali tekmovali kotameriški gladiatorji,salve smeha pa bodo številne tudi nafantastični napihljivi vodni drsalnici.

Na Tuševem teku barv bo priložnosti za ustvarjanje nepozabnih spominov res ogromno, zato se bodo vsi obiskovalci in tekmovalci fotografirali vFotobox-u, ob tem pa jih bodo razveseljevale šeštevilne in bogate športne ter druge animacije, crossfit izzivi, simpatične hostese bodo obiskovalce tudi obdarile, nihčepa tudi ne bo lačen ali žejen, saj bodo na voljo tudi okrepčila v posebnem t.i. "food corner-ju". Vsekakor bo vsakdo našel nekaj zase.

Vas morda muči, da bi vas zaradi barvitosti spremljali začudeni pogledi mimoidočih? Brez skrbi, Tuševega teka barv in spremljajočezabave se lahko udeležite povsem mirno, na voljo bo namrečIskrina čistilnica, ker si bo mogočes pihalniki odstraniti barvni prah s telesa in se pripraviti na najboljši glasbeni žur poletja. Večerni DJ spektakel z zvezdniki, kot soFedde le Grand,nizozemski velikan elektronske glasbe, njegova rojaka, dvojecSick Individuals,ukrajinska electro houseDJ-ka Juicy M, britanski mojster tropical house glasbeAlex Adairin slovensko hrvaški dvojecVanillaz, najbolj vroča DJ-ja v Sloveniji, bo repertoar za vroč zaključek najbolj barvitega dne.

Vstopnice so v prodaji na Disco Planetih Planetov Tuš ter preko sistema Eventim. Z nakupom vstopnice boste del sredstev od nakupa vstopnic darovali tudi v dobrodelne namene za letovanje socialno ogroženih otrok na Debelem rtiču. Vsekakor več kot dovolj razlogov za udeležbo Tuševega teka barv.

Več info na:tekbarv.tus.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!