Novice

Nazaj na novice

Samsung Galaxy Note 4 naprodaj v Sloveniji

Vrhunski telefon Galaxy Note 4 bo od jutrišnjega dne naprodaj tudi v Sloveniji. Težko pričakovani naslednik serije Galaxy Note bo tako v svoji četrti različici lajšal opravila in višal kreativnosti tudi med slovenskimi uporabniki.

Vrhunski telefon Galaxy Note 4 bo od jutrišnjega dne naprodaj tudi v Sloveniji. Težko pričakovani naslednik serije Galaxy Note bo tako v svoji četrti različici lajšal opravila in višal kreativnosti tudi med slovenskimi uporabniki.

Ljubljana, 23. oktober 2014 – Podjetje Samsung Slovenija je za jutrišnji dan oznanilo začetek prodaje vrhunskega telefona Samsung Galaxy Note 4. Novinec se ponaša z mnogimi izboljšavami na vseh pomembnih področjih. Z izboljšanimi funkcijami pisala S Pen, z izjemnim zaslonom, vrhunskim kovinskim ohišjem in uporabniku prijaznimi funkcijami vas bo popeljal velik korak naprej v razvoju družine Galaxy Note. Začetek prodaje so posebej obeležili na prodajnem mestu Telekom Slovenija v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani.

Pred začetkom prodaje novega telefona Galaxy Note 4 je Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije (IM) pri Samsung Slovenija, povedal: “Samsung z Galaxy Note 4 predstavlja novo obliko naprav Galaxy. Vrhunsko kovinsko ohišje se neopazno spaja z zaslonom. Mehko, reliefno hrbtišče je udobno, a kljub temu nudi dober oprijem za upravljanje naprave z eno roko. Poleg izgleda pa bodo uporabnike presenetile tudi izjemne funkcije za lajšanje opravil in vzpodbujanje kreativne žilice."

Igor Jecl, direktor Sektorja za prodajo pri Telekomu Slovenije, pa je dodal: "Pametni telefoni Samsung Galaxy Note so doslej uporabnike vedno navdušili. Nova različica tudi tokrat prinaša številne tehnološke novosti in inovativno oblikovanje, zato verjamem, da bodo uporabniki tudi Galaxy Note 4 odlično sprejeli. V Telekomu Slovenije smo veseli, da bo od jutri dalje na voljo tudi našim uporabnikom."

Kristalno jasna slika

Galaxy Note 4 je plod Samsungove neprekosljive tehnologije, ki krasi družino Galaxy. Izjemni 14,5-cm zaslon Quad HD (2560x1440) Super AMOLED prikazuje kristalno jasno sliko z globljim kontrastom, boljšim kotom gledanja ter odzivnim časom do zgolj milijoninke sekunde.

Zaradi velikosti ekrana pride do izraza prenovljena funkcija Multi Window, ki omogoča pravo večopravilnost. Uporabniki lahko aplikacije uporabljajo v enem, deljenem ali pojavnih oknih, velikost aplikacij pa preprosto prilagodijo z večanjem ali manjšanjem okna z dvema prstoma.

Organizacija opravil na višjem nivoju

Organizacija opravil na telefonu Note 4 je s funkcijo S Pen zdaj še preprostejša. Funkcijo S Pen so prilagodili tako, da bo Note 4 prva naprava, na katero pomislimo, ko si želimo organizirati vsakdanja opravila. Funkcija daje občutek, kot da bi pisali na pravi papir s pravim pisalom. Izboljšane so tudi funkcija prepoznave gestikulacij Air Command, Action Memo, Screen Write, Image Clip in Smart Select.

Galaxy Note 4 ponuja še več različnih načinov delanja zapiskov z aplikacijo S Note. Poleg tipkanja in pisanja je tu še priročna inovativna funkcija Snap Note, s katero lahko naredimo posnetek svojega rokopisa, S Note pa to pretvori v dokument v urejevalniku besedila. Svoje misli in ideje lahko tudi hitro zabeležimo z glasovnim snemalnikom Voice Memo.

Širokokotni "selfie"

Galaxy Note 4 ima tudi napredni kameri, ki delata jasnejše in ostrejše slike. Zadnja kamera se bohoti z ločljivostjo 16 megapik in pametnim optičnim stabilizatorjem slike, ki ublaži tresenje kamere in samodejno podaljša čas ekspoziture v slabi svetlobi. Sprednja kamera s 3,7 megapikami in goriščno razdaljo f1.9 ponuja osnovni 90-stopinjski kot snemanja in opcijski širokokotni način s 120 stopinjami, ki je odličen za delanje skupinskih selfiejev" s prijatelji.

Bogat nabor dodatnih funkcij

Ker od svojih mobilnih naprav pričakujemo vse več, je Galaxy Note 4 opremljen z bogatim izborom različnih funkcij. Funkcija hitrega napajanja Fast Charging in Ultra Power Saving Mode za varčevanje baterije poskrbita, da se vaš telefon hitro napolni in nato čim dlje ohrani baterijo. Galaxy Note 4 ima več mikrofonov in izboljšan zvočnik za ukinitev šuma med pogovori v hrupnem okolju. Vgrajen snemalnik zvoka ponuja osem različnih smeri snemanja glasu in sposobnost selektivnega predvajanja, ki uporabnikom dá možnost, da izolirajo in poslušajo posamezen glas v skupinskem pogovoru. Galaxy Note 4 ima še izboljšan bralnik prstnih odtisov za večjo zaščito naprave ter prvi UV-senzor v mobilni napravi.

Začetek prodaje

Samsung Galaxy Note 4 bo v Sloveniji na voljo od petka, 24. oktobra, dalje. V akcijski ponudbi Telekoma Slovenije bo na voljo za 624 evrov (ob vezavi za 24 mesecev) ali za 660 evrov (ob vezavi za 12 mesecev). Pri tem uporabniki lahko izkoristijo tudi možnost nakupa na obroke za čas vezave in SiOL BON s popustom v višini 100 ali 200 evrov.

Ob pričetku prodaje bo v Telekomovem centru Citypark v Ljubljani potekal tudi promocijski dogodek z različnimi ugodnostmi za kupce, ob 18. uri pa bo plesna skupina Maestro z edinstvenim nastopom, ki ga je inspiriral telefon Galaxy Note 4, izrekla dobrodošlico najnovejšemu članu serije Note na svojsten način.

*Vse funkcije, lastnosti, tehnične specifikacije in druge informacije o izdelku, navedene v tem dokumentu, vključno z dizajnom, ceno, komponentami, zmogljivostmi ter razpoložljivostjo izdelka se lahko spremenijo brez predhodne najave.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!