Novice

Nazaj na novice

ČUKI

V novo šolsko leto z novo pesmijo Urca

ČUKI

V novo šolsko leto z novo pesmijo Urca

Pravijo, da bolj starejši in zrelejši človek postaja, hitreje mu teče čas. Da pa so letošnje počitnice minile veliko prehitro se ne zdi samo učiteljem in staršem, pač pa zagotovo tudi otrokom. Lepe stvari minejo kot bi mignil in letošnje počitnice so bile zares krasne, sončne, razigrane ... Zdaj pa je počitnic konec in začenja se novo šolsko leto. Ura nas spet začne priganjati od juta do večera, nova znanja in spoznanja čakajo na vse, ki vedo, da življenje niso samo počitnice in brezskrbno rajanje. Ponovno je zazvonil šolski zvonec in juhuhu, šola je spet tu, z njo pasošolci, prijatelji in nova doživetja.

Ob začetku šolskega leta so Čuki posneli novo pesem. Tako veselo, otroško razposajeno, malce še dišečo po morju in v pozdrav novim-šolskim dogodivščinam. "Pesmi nosi naslovUrca in nas bo vse šolsko leto opozarjala na to, kako je vsak trenutek treba izkoristiti in ga uživati "na polno", hkrati pa od mladostniških let odnesti čim več znanja", nam je zaupal Jože Potrebuješ.

Prav takšno šolsko leto želijo priljubljeni Čuki vsem šolarjem, prav tako pa tudi učiteljem, ravnateljem in seveda staršem. Pesem Urca naj vam bo v veselje, za ples in zabavo. Zato je na pesem narejena tudi plesna koreografija, ki so jo v Plesnem mestu že posneli in bo kmalu v pomoč pri učenju. Prav tako pa so Čuki tudi že posneli videospot, ki vam bo kmalu na ogled. Sicer pa bo pesem Urca tudi v priljubljeni otroški oddaji Ribič Pepe, ki se z novimi epizodami in dogodivščinami vrača na male zaslone Nacionalne televizije v začetku oktobra.

Poleg nove pesmi Urca, so Čuki pripravili tudi nekaj svojih morskih\" pesmi in spotov, ki vas bodo spomnili na lepe in slane poletne trenutke. Med temi pesmimi so Poletna, Mi gremo pa na morje, Komar, Ti Luna nagajiva, Greva gor v hribe in Pod krošnjo starega bora.

PESEM URCA IN VSE OSTALE PESMI SKUPINE ČUKI LAHKO SNAMETE NA:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/index.php?path=./Cuki

Avtor glasbe in besedila : Jože Potrebuješ

Avtorja aranžmaja : Boštjan Grabnar in Jože Potrebuješ

Za objavo se vam lepo zahvaljujem!

Želim vam prijeten vstop v sončen vikend!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR, promocija

www.ekskluzivno.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!