Novice

Nazaj na novice

Bridget Jones obnorela Slovenke

v petek zvečer je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji pravi Chick Flick. Komedija Dojenček Bridget Jones (Bridget Jones Baby) je bila odlična izbira za obisk kina s prijateljicami, kar so potrdile tudi razprodane dvorane.

Ladies (Chick Flick) Night v Cineplexxu Celje

Bridget Jones obnorela Slovenke

Celje, 16. september 2016 – včeraj zvečer je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji pravi Chick Flick. Komedija Dojenček Bridget Jones (Bridget Jones Baby) je bila odlična izbira za obisk kina s prijateljicami, kar so potrdile tudi razprodane dvorane. Obiskovalke niso skrivale dobre volje, saj jih je na sedežu pričakala prva dama slovenske estrade revija Lady, razveselile pa so se tudi simpatičnih darilc; dnevne kreme Bocassy, ki bo poskrbela za zdrav in mladosten videz, tekoče podlage Bourjois City Radiance Foundation, za sijočo polt ter zapeljive, ženstvene in živahne dišave Bruno Banani Dangerous Woman. Za dobro vzdušje pred in po filmu so v Celju, Mariboru in Kopru poskrbeli urbani in trendovski lepotci: Smart fortwo, Smart fortwo cabrio in Smart forfour.

V celjskem Cineplexxu je za dobro vzdušje pred filmom poskrbel moderator Denis Malačič, ki je pet srečnic razveselil s paketi kozmetike, filmsko nagrado in simpatično Smart skodelico. Celjanke so uživale še po filmu, za prijetno druženje so tokrat poskrbeli Miha Hauptman, Nejc Mastnak ter Vesna Budja v sodelovanju s Caterenig Glažuta, ki je pripravil okusen finger food ob kateremu se je lepo prilegla ohlajena sladka penina iz Radgonski goric.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!