Novice

Nazaj na novice

BRANKO ĐURIĆ- ĐURO

RAZKRIVA GOSTE, KI BODO Z NJIM DELILI ODER CANKARJEVEGA DOMA V UPRIZORITVI SVETOVNE HIT PREDSTAVE ĐUROLOGIJA

BRANKO ĐURIĆ- ĐURO

RAZKRIVA GOSTE, KI BODO Z NJIM DELILI ODER CANKARJEVEGA DOMA V UPRIZORITVI SVETOVNE HIT PREDSTAVE ĐUROLOGIJA

POSEBNA GOSTA:

PETAR GRAŠO

in

TONČI HULJIĆ

8. oktobra 2016 ob 20.30h, v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma

Nastopa: Branko Đurić – Đuro, Producent: Tomislav Kašljević

Predstavo Đurologija si je ogledalo že neverjetnih 70.000 ljudi v Avstraliji, državah nekdanje Jugoslavije, Avstrije, Švice, Nemčije, Nizozemske, Skandinavije in ZDA.

Avtorska uspešnica Branka Đurića - Đura, ki je trenutno najbolj vroča predstava sezone, bo končno uprizorjena tudi v Ljubljani, premierno na odru Gallusove dvorane 8. oktobra 2016 ob 20.30 uri. Đuro je razkril, da bosta njegova posebna gosta Petar Grašo in Tonći Huljić, ostale številne goste pa igralec in komik še skrbno skriva. Zaupal nam je sledeče: "Če vam povem kdo se bo še pojavil na odru, potem to ne bo presenečenje. Zaupam vam lahko samo to da bo to presenečenje tudi za tiste, ki bodo nastopili z mano. Nekaj jih je, ki bodo sedeli v občinstvu pa sploh ne vedo, da jih bom povabil na oder."

S svojo karizmo, prepoznavnim bosanskim šarmom, glasbenim talentom in seveda, izjemnimi igralskimi izkušnjami, ki smo jih lahko spremljali v kultnih projektih, od Top Liste Nadrealistov, Avdicije, pa vse do z Oskarjem nagrajenim filmom Nikogarjšnja zemlja, Đurologija prinaša znanega, a vendarle novega Đura, ki v 90-minutnem šovu duhovito pritegne in nasmeji občinstvo. Ta (anti)stand up šov, kot ga tudi označuje Đuro, je pravzaprav izbor njegovih razmišljanj, v katerem svojstveno predstavlja, kaj ga v življenju zabava in kaj moti. Đuro je o predstavi, ki je zaradi žgečkljivih tem\" prepovedana za občinstvo mlajše od 16 let, povedal: „Predstava je zbirka nekaj mojih izkušenj, opažanj iz vsakdana. Nekaj teh, ki me nervirajo, nekaj teh ki so absurdne, a smešne. Opažam, da kjer koli igram to predstavo (od Sydneya do L.A.) ljudje reagirajo enako, opažajo iste stvari okrog sebe. Prepoznavajo svoje osebne življenjske situacije v Đurologiji. Pravzaprav se smejijo sami sebi.“

Pomembno opozorilo: Predstava bo v Đurovi "materinščini".

Prodaja vstopnic: Cankarjev dom

Prireja: Depromo Events d.o.o.

Promocija: Agencija Ekskluzivno

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!