Novice

Nazaj na novice

SAMSUNG PREDSTAVLJA NOVE INFORMACIJE ZA UPORABNIKE GALAXY NOTE 7

Samsung se vsem uporabnikom Galaxy Note7 iskreno opravičuje za povzročene neprijetnosti

SAMSUNG PREDSTAVLJA NOVE INFORMACIJE

ZA UPORABNIKE GALAXY NOTE 7

Samsung se vsem uporabnikom Galaxy Note7 iskreno opravičuje za povzročene neprijetnosti

Ljubljana, 12. oktober 2016 – Podjetje Samsung Electronics vsem obstoječim uporabnikom novih in že zamenjanih Galaxy Note7 svetuje, naj prenehajo z uporabo telefona, prenesejo in shranijo svoje podatke, telefon izklopijo in ga odnesejo na mesto nakupa.

Samsung je potrdil, da v sodelovanju s partnerji v regiji trenutno izdeluje program za zamenjavo, ki bo obstoječim uporabnikom dovoljeval zamenjavo Galaxy Note7 za Galaxy S7 ali S7 edge ali katerikoli drug Samsung Galaxy telefon. Ko bodo uporabniki zamenjali Galaxy Note7 za katerikoli drug Samsung Galaxy pametni telefon, jim bo povrnjena delna kupnina, glede na razliko v ceni. Alternativno lahko prejmejo vrnjeno tudi celotno kupnino.

Podrobnosti glede procesa zamenjave bodo komunicirane prek spletne strani www.samsung.com/si/note7exchange/ in direktno z vsakim kupcem posebej.

Vsem obstoječim uporabnikom Galaxy Note7 v Sloveniji sporočamo, da so jim na voljo naslednje možnosti:

ü Menjava Galaxy Note7 za Galaxy S7, Galaxy S7 edge ali katerikoli drug Galaxy telefon, pri

čemer jim bo povrnjena delna kupnina, glede na razliko v ceni

ü Vračilo celotne kupnine na mestu nakupa

Saša Oravec, direktor oddelka mobilne telefonije v Samsung Electronics za regijo SEAD, je izjavil: "Na prvem mestu je varnost naših uporabnikov, zato vse uporabnike novih in že zamenjanih Galaxy Note7 prosimo, da prenehate z uporabo telefona, prenesete in shranite svoje podatke, telefon izklopite in ga odnesete na mesto nakupa.

Vsem kupcem Galaxy Note7 se iskreno opravičujemo, da žal nismo dosegli visokih standardov, ki jih pričakujete s strani podjetja Samsung. Zahvaljujemo se vam za vašo potrpežljivost in se vam še enkrat iskreno opravičujemo za neprijetnosti, ki smo jih povzročili.

Še naprej ostajamo zavezani tesnemu sodelovanju z ustreznimi organi in uvedbi ustreznih ukrepov, s katerimi bomo rešili nastalo situacijo. V tem trenutku smo osredotočeni na karseda hitro vračilo vseh Galaxy Note7 in s tem zmanjšanje kakršnihkoli tveganj za uporabnike. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo prek telefonske številke 080 MY SAMSUNG (080 697 267– brezplačna številka). ”

# # #

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. Podjetje spreminja svetove televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, kamer, digitalnih naprav, tiskalnikov, medicinskih naprav, omrežnih sistemov, polprevodnikov in rešitev LED. Za več informacij obiščite novinarsko središče podjetja Samsung na news.samsung.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!