Novice

Nazaj na novice

KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ

KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ je tudi to poletje odprl svoja vrata gostujočim kuharjem, ki so navdušili s predstavitvijo svojih specialitet.

KEMPINSKI PALACE PORTOROŽ je tudi to poletje odprl svoja vrata gostujočim kuharjem, ki so navdušili s predstavitvijo svojih specialitet.

Portorož, Slovenija - Oktober 2016: Tekom celotne poletne sezone je Kempinski Palace Portorož gostil vrsto kulinaričnih dogodkov, v sklopu katerih so gostujoči kuharji obiskali hotelsko restavracijo Sophijo ter navdušili goste s svojimi specialitetami.

To poletno sezono so se zvrstili štirje gostujoči kuharji. Vsak izmed njih je predstavil svoj oseben ter unikaten stil, ki se je razlikoval od kuharja do kuharja. Sezona se je odprla 28. Maja 2016, s kuharsko legendo slovenske kulinarike, dobitnikom prestižne Michelinove zvezdice, Andrejem Kuharjem (Vila Herberstein). V nadaljevanju se je predstavil vzhajajoč zvezdnik Vzhodne Evrope, Filip Ćirić (Restavracija Homa), čigar restavracija je bila nominirana za restavracijo leta v Beogradu, Srbiji. Filip je za naše brbončice poskrbel 11. Junija 2016. 4. Septembra smo se podali v kontroverzne vode. Mariborčan David Vračko (Restavracija Mak), znan kot eden najbolj kontroverznih kuharjev sodobne kulinarike, je tudi tokrat navdušil y nevsakdanjimi kombinacijami. Sezono smo zaključili 8. Oktobra 2016 z "baby Michelinom", prvim možem JRE (Jeunes Restatateus) v Sloveniji, Juretom Tomičem (Restavracija Debeluh), ki je predstavil svoj haute cuisine iz lokalnih sestavin.

Vsi dogodki so se odvili v prekrasni Restavraciji Sophija v Kempinski palace Portorožu. Vsak dogodek je bil drugačenv smislu pripravljene zvrsti kuhinje, a vsi so s svojimi kulinaričnimi doživetji goste navdušili. Dogodki so bili izjemno uspešni, vsi kuharji pa so restavracijo napolnili do zadnjega kotička.

V kolikor ste letošnje gostujoče kuharje zamudili, vas vabimo v Kempinski Palace Portorož naslednje leto, ko se bomo ponovno kulinari;no razvajali!

Za rezervacije in informacije se obrnite na:

kempinski.com/portoroz • restaurant.portoroz@kempinski.com • +386 5 692 7000

Kempinski Palace Portorož:

Pet zvezdični Superior hotel, odprt od leta 2008, pooseblja edinstveno kombinacijo tradicionalnega in modernega dizajna, ki ga je zasnoval francoski oblikovalec Jean-Claude Laville. Hotel se ponaša se z 181 vrhunskimi sobami in apartmaji, 1500 kvadratnimi metri Spaja, šestimi konferenčnimi sobami z dnevno svetlobo, unikatno Kristalno dvorano in zasebnim parkom. Prav tako svojim gostom ponuja dve a la carte restavraciji, Sophia in Fleur de Sel, z inovativnim konceptom hrane in pijače.

Hoteli Kempinski:

Družba Kempinski Hotels, ustanovljena leta 1897, je najstarejša in najbolj uveljavljena skupina luksuznih hotelov v Evropi. Kempinski svojo bogato dediščino brezhibnih osebnih storitev in vrhunskega hotelirstva dopolnjuje z ekskluzivnostjo ter individualnostjo svojih posesti. Kempinski zajema portfelj 73 hotelov s petimi zvezdicami v 31 državah in svojo ponudbo nenehno razširja za nove hotele v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Afriki in Aziji. Vsak od njih odraža moč in uspeh blagovne znamke Kempinski, ne da bi pri tem izgubili pogled na svojo dediščino. Portfelj sestavljajo zgodovinsko znamenite posesti, nagrajeni mestni hoteli, izjemna letovišča in prestižne rezidence. Vsak od njih uresničuje kakovost, katero gostje pričakujejo od znamke Kempinski, medtem ko sprejema kulturne tradicije svoje lokacije. Kempinski je prav tako ustanovitveni član svetovno največje zveze neodvisnih hotelov, Global Hotel Alliance (GHA).

Kontakt za Odnose z javnostmi:

Petra Zierer • PR Koordinator • Kempinski Palace Portorož

Obala 45 • 6320 Portorož • Slovenija

Tel +386 5 692 7666 • Fax +386 5 692 7950 • mob +386 40 457 175

Petra.zierer@kempinski.com • www.kempinski.com/portoroz

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!