Novice

Nazaj na novice

Gorenjski "gaunarji" navdušili razprodano dvorano v Kranju

Premiera filma Pr"Hostar v Cineplexxu Kranj

Gorenjski "gaunarji" navdušili razprodano dvorano v Kranju

Premiera filma PrHostar v Cineplexxu Kranj

Kranj, 18. oktober 2016 – Včeraj se je v Cineplexxu Kranj zgodila premiera težko pričakovane slovenske komedije Pr\"Hostar. Navdušeno občinstvo v razprodani dvorani je z dolgim aplavzom pozdravilo številčno filmsko ekipo. Med njimi režiserja, Luko Marčetiča ter številčno igralsko ekipo, ki so jo sestavljali: Dejan Krupić, Goran Hrvaćanin, Mateja Terseglav, Igor Kešina, Haris Raković, Aljoša Armuš, Mario Ćulibrk …

Za pravo holcersko vzdušje so poskrbeli traktorji, bale sena, harmonikar ter zelena preproga po kateri so se poleg filmske ekipe sprehodili tudi znani Slovenci. Kaj so fantje tokrat ušpičili so med prvimi preverili: Tina Marinšek, Robert Roškar, Matej Špehar, Uroš Primožič Spretan in Martin Janežič – Buco (oba člana filmske ekipe).

Za odlično vzdušje v dvorani je poskrbel moderator Klemen Bučan. Po filmu seveda ni manjkal odličen golaž in jabolčni štrudelj, ki sta ga za vse obiskovalce skuhala Miha Hauptman in Nejc Mastnak, Catering Glažuta, za Slovenske dobrote je poskrbel Tuš. Simpatične hostese G3Spirits pa so obiskovalce razveselile z zeliščnim likerjem. Kaj je bilo v filmu najbolj smešno in katera kletvica najbolj sočna pa se je v kranjskem Luxury baru razpravljajo še dolgo v noč.

Priljubljene prigode gorenjskih "gaunarjev" so sprva osvojile gledalce youtuba, prvi odzivi domače publike pa obetajo zavzetje kinodvoran. Film Pr\"Hostar prihaja na redni kino spored Cineplexx kinematografov v četrtek, 27. oktobra.

Premierne projekcije z obiskom filmske ekipe bodo še v: Kopru (21.10.), Celju (22.10.) in Novem mestu (26.10.).

Fotografije:

Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

WeTransfer: https://we.tl/GRixZCyD7y

Mediaspeed: https://goo.gl/2f7Hhr

FB Cineplexx Slovenija – galerija: https://goo.gl/CRTukK

CINEPLEXX.SI d.o.o.

Andreja Purger

Event & Publicity Manager

Šmartinska 130

1000 Ljubljana

Mobile: +386 (0)70 395 022

andreja.purger@cineplexx.si

www.cineplexx.si

Cineplexx. Naš svet kina. Od leta 1967.

“I AIN’T AFRAID TO DIE ANYMORE. I’VE DONE IT ALREADY.”

Hugh Glass / Leonardo DiCaprio in The Revenant (2015)

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!