Novice

Nazaj na novice

Samsung v Amsterdamu odpira novo prodajno pisarno za klimatske naprave

Z novo infrastrukturo nameravajo spodbuditi konkurenčnost s specializirano distribucijo in izboljšanimi storitvami

Samsung v Amsterdamu odpira novo prodajno pisarno

za klimatske naprave

Z novo infrastrukturo nameravajo spodbuditi konkurenčnost s specializirano distribucijo in izboljšanimi storitvami

Amsterdam/Ljubljana, 2. november 2016 Samsung Electronics je najavil, da v Amsterdamu odpira podružnico Samsung Electronics Air Conditioner Europe (SEACE), ki bo začela delovati z januarjem 2017. Pričakujejo, da bo SEACE, prodajna pisarna za klimatske naprave v Evropi, združila in okrepila prodajne aktivnosti, ki so jih do tedaj izvajale posamične pisarne v 17 evropskih državah.

Gre za poslovno potezo v skladu s širše zastavljenim prizadevanjem podjetja Samsung, da razširi poslovanje klimatskih naprav na evropskem trgu. Po oceni podjetja Samsung Evropa predstavlja drugi največji B2B trg za klimatske naprave na svetu. Na tem trgu so letos zaznali stabilno rast v vrednosti 3,6 milijard dolarjev in ocenjujejo, da bo do leta 2020 narasla na 4,2 milijardi dolarjev.

Samsung se je na trgu klimatskih naprav uveljavil s številnimi novimi napravami, npr. z inovativno notranjo stensko 360-stopinjsko kasetno klimatsko napravo in z modelom DVM S (t.j. digitalna variabilna večopravilna klimatska naprava), ki so ju prvič predstavili na Svetovnem AC forumu oktobra 2015.

“Naše inovativne, vodilne klimatske naprave, kot je 360-stopinjska kasetna klimatska naprava, ki izstopajo zaradi lepe oblike in inovativnosti, so bile prepoznane kot naprave, ki spreminjajo ustaljena pravila na trgu klimatskih naprav,” je povedal Byung-sam Suh, vodja poslovanja digitalnih naprav pri podjetju Samsung Electronics. “Naš cilj je, da do leta 2020 podvojimo prodajo klimatskih naprav v Evropi, in to bomo dosegli s specializiranimi aktivnostmi in okrepljenim trženjem.”

SEACE bo pionir v specializirani distribuciji, ki bo tehnološko podporo in izobraževanje ter še izboljšane storitve ponujala na načine, ki bodo spodbudili medsebojni poslovni uspeh vseh poslovnih partnerjev SEACE v Evropi.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. Podjetje spreminja svetove televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, kamer, digitalnih naprav, medicinske opreme, omrežnih sistemov, polprevodnikov in rešitev LED. Za več informacij obiščite novinarsko središče podjetja Samsung na http://news.samsung.com.

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič, t.semic@samsung.com

ali

Anja Rejc, +386 (0)40 16 88 51, anja.rejc@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!