Novice

Nazaj na novice

Novo strateško partnerstvo med Samsungom in Konamijem

Družbi Samsung Electronics in Konami Digital Entertainment B.V. sta naznanila strateško partnerstvo, ki se bo vrtelo okoli Konamijeve igre PES 2015 (Pro Evolution Soccer) in Samsungovih UHD-televizorjev z ukrivljenim zaslonom.

Družbi Samsung Electronics in Konami Digital Entertainment B.V. sta naznanila strateško partnerstvo, ki se bo vrtelo okoli Konamijeve igre PES 2015 (Pro Evolution Soccer) in Samsungovih UHD-televizorjev z ukrivljenim zaslonom. Igra PES 2015 ima opcijo Fan View (ang. pogled iz perspektive navijača), ki omogoča ogled igre iz različnih zornih kotov, za kar so popolni Samsungovi televizorji z ukrivljenim zaslonom ultra visoke ločljivosti. Dogajanje na nogometni zelenici bo v osupljivi natančnosti moč spremljati na konzolah PlayStation®4, Xbox One™ in osebnih računalnikih z OS Windows, od decembra 2014 pa bo na voljo tudi nadgradnja, ki jo bo mogoče prenesti s spleta.

PES 2015 se predstavlja s sloganom "The Pitch is Ours" (ang. igrišče je naše) in slovi kot najboljša računalniška simulacija nogometa. Konamijevi produkcijski ekipi v Tokiju in Windsorju sta z združenimi močmi poustvarili napetost in dogajanje na resnični tekmi. Rezultat njunega truda so odzivne kontrole, s katerimi ima igralec popoln nadzor nad svojimi igralci. Vsaka podaja, strel in šprint so natančno usklajeni, da bi nudili karseda velik užitek ob igranju PES 2015.

Družbi sta posneli tudi poseben video z zvezdnikom Mariom Götzejem z naslovnice ovitka igre, ki igra PES 2015 na Samsungovem UHD-televizorju z ukrivljenim zaslonom. Videoposnetek si lahko ogledate tukaj: http://we.tl/7o38q0auWo

"PES 2015 je presunljiva igra, ki si zasluži, da v njej uživamo v najboljši možni grafiki," je povedal Shinji Hirano, predsednik družbe Konami Digital Entertainment B.V. "Serija Samsungovih UHD-televizorjev z ukrivljenim zaslonom je bila ustvarjena za to, da se potopimo v drug svet, naša opcija Fan View pa s svojimi animacijami resnično zaživi v izjemno visoki ločljivosti Samsungovih televizorjev."

"Veseli smo, da smo v tesnem sodelovanju s Konamijem ustvarili igralne elemente, ki do polnosti izkoristijo zmogljivosti naših UHD-televizorjev z ukrivljenim zaslonom," je dodal Stephen Taylor, vodja marketinga za Samsung Europe. "Grafika PES 2015 je na naših televizorjih Curved UHD videti izjemna, igralci pa z izredno jasnimi podrobnostmi na zaslonu kar oživijo."

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!