Novice

Nazaj na novice

Slovenska nagrada za družbeno odgovornost nadgrajena s PRIZNANJEM PRESS

Znani so prejemniki Slovenske nagrade za družbeno odgovornost Horus 2016. Priznanje Press (priznanje za objave v medijih o DOP, podeljeno v sodelovanju s partnerjem Press Clipping d.o.o.) je kot prvič letos prejelo Javno podjetje Komunala Brežice d.o.o.

Znani so prejemniki Slovenske nagrade za družbeno odgovornost Horus 2016.

Priznanje Press - priznanje za objave v medijih o DOP, podeljeno v sodelovanju s partnerjem Press Clipping d.o.o., je kot prvič letos prejelo Javno podjetje Komunala Brežice d.o.o.

Javno podjetje Komunala Brežice d.o.o. je na letošnji podelitvi Slovenske nagrade za družbeno odgovornost Horus prejelo 92,18 % vseh možnih točk (271 od 294 točk) v kategoriji Press.

Podjetje ima razvito celovito in inovativno komunikacijsko strategijo na področju družbene odgovornosti, ki je obenem vgrajena v strateške cilje podjetja kot njen sestavni del, je del poslovnega načrta podjetja, letnega poslovnega poročila ter ima merljive rezultate in učinke tako za podjetje samo kot tudi za okolje in deležnike podjetja. Ti se kažejo na eni strani v izboljšani informiranosti o družbeni odgovornosti podjetja, na drugi pa v večji povezanosti in skladnosti ciljev organizacije s potrebami lokalnega okolja in cilji njegovega razvoja. Še posebej je potrebno pohvaliti inovativnost podjetja na področju komuniciranja o družbeni odgovornosti. Potrditev za slednje je podjetje prejelo s podelitvijo bronastega priznanja Inovacije Posavja 2016 za Inovativno informiranje in ozaveščanje uporabnikov Komunale Brežice, kar nedvomno priča o uspešnosti podjetja pri negovanju odnosov z deležniki in javnostjo. Pohvalna je komunikacija z deležniki v okolju - ki so tudi njihove stranke. Priznanje Press in vrednostni bon za 500 eur sta podelila direktorja podjetja Press Clipping, Tatjana Novak in Boštjan Vilčnik.

Več o ostalih nagrajencih si lahko preberete na spletni strani www.horus.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!