Novice

Nazaj na novice

Slovenska predstavitev dovršeno nadgrajenih modelov serije Galaxy A

Navdušujoč dizajn, dovršeni kameri in fotoaparat ter razširjen nabor nadgrajenih funkcij prenovljenih modelov serije Galaxy A

Slovenska predstavitev dovršeno nadgrajenih modelov serije Galaxy A

Navdušujoč dizajn, dovršeni kameri in fotoaparat ter razširjen nabor nadgrajenih funkcij prenovljenih modelov serije Galaxy A

Ljubljana, 2. februar 2017 – Družba Samsung Electronics je na današnjem srečanju s predstavniki medijev predstavila najnovejše modele v prenovljeni seriji Galaxy A. Prenovljena modela Galaxy A3 in A5 že na prvi pogled navdušujeta s Samsungovim edinstvenim pristopom v oblikovanju in funkcijami, ki se odražajo tudi pri vrhunskem pametnem telefonu, Galaxy S7.

“Že dve leti zaporedoma beležimo odlične rezultate pri prodaji modelov serije Galaxy A. Slovenski uporabniki so v njih prepoznali odličen pametni telefon, ki odgovarja na njihove potrebe po funkcionalnosti in zmogljivosti. Prenovljena oz. nadgrajena modela sta še toliko boljša, saj odražata zavezanost podjetja Samsung k prizadevanju, da našim uporabnikom ponudimo najboljše modele na tržišču," je ob današnji predstavitvi dovršeno nadgrajenih modelov serije A povedal Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije pri Samsung Slovenija, in dodal: “Poleg elegantnosti, zmogljivosti in funkcionalnosti, ki odlikujejo nove pametne telefone modele serije Galaxy A, je sedaj pri obeh modelih na voljo tudi senzor prstnega odtisa. Poleg tega pa sta oba modela tudi vodoodporna.”

Navdušujoč dizajn, ki besedi eleganca daje nov pomen

Eleganca modela serije Galaxy A se skriva v sloviti kombinacija kovine in 3D stekla na zadnjem delu telefona, ki povzema bogato Samsungovo dediščino v oblikovanju. Z elegantno kamero in gumbom za domov, tokratna modela odlikuje gladek otip, kar zagotavlja maksimalno udobje pri uporabi. Izredno elegantna modela Galaxy A3 in A5 bosta tudi tokrat prepričala številne uporabnike, ki si želijo še večjo priročnost uporabe, saj sta na voljo v različnih velikostih (Galaxy A5 ima 5,2-palčni zaslon in A3 4,7-palčni zaslon) in v štirih elegantnih barvah: v črni, zlati, modri in v roza barvi.

Ujemite pravi trenutek zahvaljujoč dovršenima kamerama in fotoaparatu

Že tako vrhunska fotoaparat in kamera modelov serije Galaxy A, sta pri prenovljenih modelih deležna dodatne nadgradnje – sprednja in glavna kamera modela Galaxy A5 ločljivosti 16 megapik ter model A3 z glavno kamero ločljivosti 13 megapik ter sprednjo 8 megapik prinašata edinstveno izkušnjo pri zajemanju trenutkov, ki bodo del dolgoročnih spominov. Napredna tehnologija kamere omogoča neverjetno natančno izostrenost, ki se odraža v dinamičnosti in jasnosti fotografij, ne glede na vremenske razmere. Sedaj so na voljo tudi trije različni načini fotografiranja, med njimi Food Mode za fotografiranje hrane, ki fotografijo optimizirajo, izboljšajo barve in kontrast.

Funkcije, ki se odražajo tudi pri vrhunskem pametnem telefonu, Galaxy S7

V želji, da trgu predstavimo model, ki bo zasnovan tako, da izpolnjuje vsakodnevne zahteve uporabnikov in zagotovi priljubljene funkcije, ki se odražajo tudi pri vrhunskem pametnem telefonu, Galaxy S7, se prenovljeni modeli serije Galaxy A lahko pohvalijo še z tokrat prvič v modelih A vgrajeno funkcijo IP68 odpornost na vodo in prah, kar zagotavlja zoperstavljanje dežju, potu, pesku in prahu, ter uporabo skoraj kjerkoli in kadarkoli. Poleg tega nove modele odlikuje tudi dolgo obstojna baterija, ki uporabnikom omogoča dolgoročnejšo povezanost, medtem ko hitro polnjenje prinaša še hitrejšo uporabo po polnjenju. Za še enostavnejšo povezanost pa je tukaj tudi obrnljiv USB vhod, tipa C. Funkcija Vedno na voljo uporabnikom omogoča pregled obvestil brez preklopa telefona, kar se odraža pri varčevanju s časom in baterijo. Za brezskrbno shranjevanje vsebin pa je sedaj uporabnikom na voljo povečan obseg spomina in microSD, ki podpirata tudi do 256GB spomina.

Nova serija Galaxy A bo v Sloveniji na voljo 3. februarja 2017. Priporočena maloprodajna cena modela Galaxy A3 je 349,00 EUR in 449,00 EUR za Galaxy A5. Več informacij o novih Samsung napravah se nahaja na www.samsung.com/si.

Samsung Galaxy A5 (2017):

Mobilno omrežje

LTE Cat.6 *

Zaslon

5,2-palični, FHD Super AMOLED

Procesor

1,9 GHz, osem-jedrni

Operacijski sistem

Android 6.0.16 (Marshmallow)

Kamera

Glavna in sprednja: 16MP (F1.9)

Predvajalnik videa

MPEG4, H.265(HEVC), H.264(AVC), H.263, VC-1, MP43, WMV7, WMV8, VP8, VP9

Predvajalnik glasbe

MP3, AAC LC/AAC+/eAAC+,AMR-NB, AMR-WB, WMA, FLAC, Vorbis, Opus

Dodatne funkcije

Samsung KNOX, S-Voice

Povezljivost

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth® v 4.2, ANT+, USB Type-C, NFC (UICC, eSE)

Senzorji

Senzor pospeška, Senzor bližine, Geomagnetni senzor, RGB senzor svetlobe, Senzor prstnega odtisa, Senzor barometra

IP koda

IP68

Pomnilnik

3GB RAM + 32GB notranjega spomina, Micro SD (do 256GB)

Dimenzije

146,1 x 71,4 x 7.9mm

Baterija

3,000mAh, hitro polnjenje

Samsung Galaxy A3 (2017):

Mobilno omrežje

LTE Cat.6 *

Zaslon

4,7-palični, HD Super AMOLED

Procesor

1,6 GHz, osem-jedrni

Operacijski sistem

Android 6.0.16 (Marshmallow)

Kamera

Glavna : 13MP (F1.9), sprednja : 8MP (F1.9)

Predvajalnik videa

MPEG4, H.265(HEVC), H.264(AVC), H.263, VC-1, MP43, WMV7, WMV8, VP8, VP9

Predvajalnik glasbe

MP3, AAC LC/AAC+/eAAC+,AMR-NB, AMR-WB, WMA, FLAC, Vorbis, Opus

Dodatne funkcije

Samsung KNOX, S-Voice

Povezljivost

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth® v 4.2, ANT+, USB Type-C, NFC (UICC)

Senzorji

Senzor pospeška, Senzor bližine, Geomagnetni senzor, RGB senzor svetlobe, Senzor prstnega odtisa, Senzor barometra

IP koda

IP68

Pomnilnik

2GB RAM + 16GB notranjega spomina, Micro SD (do 256GB)

Dimenzije

135,4 x 66,2 x 7,9mm

Baterija

2,350mAh

* Razpoložljivost funkcij je odvisna od dostopnosti in operaterja na specifičnem tržišču.

* Vse funkcije, lastnosti, tehnične specifikacije in druge informacije o izdelku, navedene v tem

dokumentu, vključno z ugodnostmi, dizajnom, ceno, komponentami, zmogljivostmi ter razpoložljivostjo

izdelka se lahko spremenijo brez predhodne najave.

# # #

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Za najnovejše novice obiščite Samsung Newsroom: http://news.samsung.com

Kontakt za medije:

Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a,

1000 Ljubljana, Slovenija, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com

ali

Barbara Žejn, +386 (0)40 16 88 52, barbara.zejn@grayling.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!