Novice

Nazaj na novice

DENIS AVDIĆ OBISKAL UDELEŽENCE PROJEKTA PiMP

V Mladinskem centru Brežice izvajajo projekt PiMP - Priložnosti in izzivi mladih v Posavju, v sklopu katerega je v petek, 10. februarja, na obisk prišel priljubljeni in hudomušni radijskih voditelj Denis Avdić.

DENIS AVDIĆ OBISKAL UDELEŽENCE PROJEKTA PiMP

Brežice, 13. februar – V Mladinskem centru Brežice izvajajo projekt PiMP - Priložnosti in izzivi mladih v Posavju, v sklopu katerega je v petek, 10. februarja, na obisk prišel priljubljeni in hudomušni radijskih voditelj Denis Avdić.

Udeleženci projekta, ki se izobražujejo na številnih delavnicah, so se z Avdićem družili na okrogli mizi namenjeni pogovoru o javnem nastopanju in delu v medijih. Okroglo mizo je povezovala Monika Gabrič, Avdić pa je z mladimi delil številne nasvete in lastne izkušnje na področju voditeljstva, pojavljanja v javnosti , kot tudi posebnosti dela v medijih. Mladim je razkril svoje prve začetke dela na radiu, televiziji in v gledališču in jih spodbudil k vztrajnosti pri iskanju službe. Pri tem je poudaril, naj se ne ozirajo na mnenje drugih in počnejo tisto, kar jih bo osebno osrečevalo in izpopolnilo.

Denis je bil, po mnenju udeležencev, prava inspiracija in motivacija za njihovo nadaljnjo izobraževalno kot poklicno pot. Projekt PiMP je namreč namenjen tudi zaposlitvi 18 mladih v Posavju. Z znanji in izkušnjami, ki so jih prejeli od prekaljenega medijskega mačka, so si še dodatno okrepili kompetence na področju javnega nastopanja, sproščen pogovor na okrogli mizi pa je Avdić popestril s številnimi zabavnimi zgodbami.

(MC Brežice)

Foto: Luka Rudman

PODATKI KONTAKTNE OSEBE

Ime in priimek: Monika Gabrič, vodja projekta ali Martina Zlobko, strokovna sodelavka projekta

e-naslov: pimp@mc-brezice.si

Tel. številka: 05 90 837 94

Spletna stran projekta: www.mc-brezice.si/pimp

FB: www.facebook.com/projektPIMP

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!