Novice

Nazaj na novice

Metode beljenja zob doma

Snežno bel nasmeh je naš najboljši zaščitni znak! Če se želite hitro znebiti nepopolnosti in sijati z zdravim in lepim nasmehom, morate poznati metode za beljenje zob doma kot alternativo zobozdravstvenim postopkom.

21. februar 2017

Metode beljenja zob doma

Snežno bel nasmeh je naš najboljši zaščitni znak! Če se želite hitro znebiti nepopolnosti in sijati z zdravim in lepim nasmehom, morate poznati metode za beljenje zob doma kot alternativo zobozdravstvenim postopkom.

Lepa šminka, modna oblačila in dizajnerski dodatki niso nadomestilo za vtis, ki ga pustijo beli in negovani zobje. Na žalost lahko nekatere prehranjevalne navade spremenijo barvo naših zob in jih grdo obarvajo. Pitje črnega čaja, kave ali rdečega vina in kajenje cigaret na primer vpliva na zobno sklenino, jo uničuje in na njej pušča madeže. A obstajajo preprosti načini za beljenje zob, ki niso le alternativa zobozdravstvenim postopkom, ampak tudi hitro zagotovijo bolj bel odtenek naših zob.

Naj opomnimo, da je pred vsakim postopkom beljenja zob potrebno poskrbeti za ustrezno nego ustne votline. Umivanje zob po vsakem obroku, uporaba zobne nitke in ustne vodice ohranja ustrezno higieno. Nikakor ne pozabite na redne obiske pri vašem zobozdravniku. Samo z zdravimi, urejenimi zobmi boste dosegli najbolj zadovoljive rezultate beljenja zob doma:

· Soda bikarbona: Ščepec sode dajte na zobno ščetko in ščetkajte zobe kot običajno. Lahko jo tudi raztopite. Soda pobeli zobe zelo dobro, vendar ponuja kratkotrajne učinke. Ob tem lahko zrna sode z drgnjenjem poškodujejo sklenino in vaši zobje bodo tako bolj dovzetni za karies in obarvanje.

· Belilni trakci: So eden izmed najbolj priročnih načinov za beljenje zob doma. Trakce le nalepite na zobe in počakate nekaj minut. Rapid White trakci za beljenje zob so odlična izbira, saj bodo posvetlili zobe, odstranili obarvanje in osvežili vaš dah. Uporabite jih zjutraj in zvečer, počakajte 5 minut in vidne rezultate boste opazili že po 5-ih dneh uporabe.

· Limona: Prst ali vatirano palčko pomočite v sveže stisnjen limonin sok in ga drgnite po površini zob. Kislina v limoninem soku ima belilne lastnosti, a dolgotrajna uporaba te metode lahko negativno vpliva na zobno sklenino, tako da jo prične razžirati in s tem večati občutljivost zob.

· Kokosovo olje in kurkuma: Pasto iz teh sestavin pripravimo iz žličke kokosovega olja in žličke kurkume. Zobno ščetko namočite v raztopino, ščetkajte zobe in po treh minutah izperite usta. Kurkuma ima ob belilnih tudi antivirusne in antibakterijske lastnosti.

Obstaja veliko načinov za beljenje zob, ki jih lahko opravite v udobju vašega doma. Stavite na preizkušene rešitve in jih uporabite pametno.

* * * * *

Več informacij o blagovni znamki Rapid White je na voljo na: http://rapidwhite.de/

Uporabite: #rapidwhite

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!