Novice

Nazaj na novice

SHISEIDO GINZA TOKYO

7-barvni osvetljevalec za brezhiben videz polti

SHISEIDO GINZA TOKYO

7-LIGHTS POWDER ILLUMINATOR

7-barvni osvetljevalec za brezhiben videz polti

Leto 2017

Sedem odtenkov in mešanje barv se vrača z novim, modernim pristopom.

Od splavitve izvirnega Rainbow Face Powder je minilo 100 let. V vseh teh letih je edinstvenost te palete večbarvnih pudrov postala ena izmed lastnosti osnovnega make-upa. Večbarvni izdelki so pridobivali na priljubljenosti, make-up pa se je iz ˝brezhibnega, čudovito ustvarjenega˝ spremenil v ˝naraven videz, ki iz kože vsake posameznice prikliče njihovo edinstveno lepoto.˝

Leta 2017 predstavljamo 7-Colored Powder Illuminator, moderno utelešenje izdelka Rainbow Face Powder. Reinterpretacija sedmin barv tega slednjega, ki jo je opravil umetniški direktor ličenja pri Shiseidu, Dick Page, predstavlja nastanek popolnoma novih sedmih odtenkov in barv, ki se ujemajo z življenjskim stilom modernih žensk. Kombinacije sedmih pigmentov, ki odbijajo svetlobo, postanejo moderna verzija Rainbow Face Powder-ja.

Svobodno kombinirajte sedem odtenkov in z njimi poudarite lepoto svoje kože ter ustvarite naraven videz, ki je izjemno čistega videza.

Uporabite ga za končne popravke ali ga nanesite neposredno na kožo. Uporabite ga za popravljanje dnevnega make-upa ter si tako zagotovite čisto, jutranje svežo kožo skozi ves dan. Izdelektudi odlično neguje kožo. Dual Resetting Formula v hipu iz grobe, suhe, neprivlačne kože naredi svilnato mehko, mastni sijaj in lepljivost pa zamenja porcelanska gladkost. Osvežilen vonj po rožah razvaja vsakič, ko boste odprli to znamenito 8-kotno embalažo.

7-barvni Powder Illuminator 1 referenca, 10g

Leto 1917

Prihaja osnovni puder…

V tistih časih so ženske za osnoven make-up uporabljale bel puder za obraz. Glede na dejstvo, da je bila povsem bela koža običajen končni videz, so bili obrazni pudri večinoma bele barve, včasih morda tudi kožne barve / barve mesa. Takrat je Shiseido predstavil nov koncept ličenja, ki je marsikoga presenetil – sedem barvnih variacij. Ta nov koncept je imel na ženske tistega časa neverjeten vpliv.

Rainbow Face Powder je spremenil uniformiranost osnovnega make-upa v make-up, ki izraža individualno lepoto in tako postavil nove standarde za barvne skale današnjega dne. Shiseido je prodajal ta izdelek na podlagi lepotnih svetovanj in predlagal barve, ki so se najbolje ujemale s kožnim tonom posamezne ženske, ali pač tiste, ki so pomagale do želenega končnega videza. Od samega začetka je Shiseido poslušal glas svojih strank, jih razumel in jim ponudil svojo podporo tako, da je ustvarjal izdelke, ki so najbolje odgovarjali njihovim potrebam.

Ob spominu na stoto obletnico legendarnega Rainbow Face Powder-ja Shiseido predstavlja 9 000 ˝revival˝ izdelkov po celem svetu. Uživajte v sedmih popolnih in razvitih barvah, tradicionalnem dizajnu in konceptu izdelka.

BELA

Koži poda čistost in sijaj ter ustvari svetel in glamurozen videz.

Ko smo izdelek javnosti prvič predstavili pred stotimi leti, se je koncept glasil ˝čudovita bela koža, tudi v soju večernih luči˝. Inovativen in stilski zaključni puder so hitro začele uporabljati gejše iz Shimbashija, ki so bile modne ikone svojega časa. V trenutku se je izdelek razširil po vsej japonski družbi.

RUMENA Zmanjšuje pordelost kože in ustvarja naravno sijoč videz.

Takrat je bil Rainbow Face Powder 100% ročno ustvarjen. 8-kotna embalaža s svojo svileno, satenasto oblogo je bil ustvarjena kot oblikovna inovacija, saj so bile okrogle posode za ličila še vedno izredno priljubljene vsepovsod.

BARVA MESA S prekrivnostjo izboljša teksturo kože in povečuje naraven videz.

Embalaža, ki uporablja škatlo iz trdega papirja z oblogo iz tekstila, je dobila navdih v tehnologiji CARTONNAGE, vrsta ročne umetnosti, ki je bila priljubljena med ženskami visoke družbe v Parizu. Prvi predsednik družbe Shiseido Šinzo Fukuhara se je verjetno spomnil teh lepih francoskih škatel, saj je obiskal mesto Pariz že leta 1913.

ROŽNATA BARVA

Daje koži subtilno rožnato polt in sijaj za lahkoten, sladek videz.

V preteklosti se je 7 barv prodajalo posamično. Odtenki, ki so se ujemali s kožnim odtenkom stranke, so jim bili na koncu tudi priporočeni za nakup. Od samega začetka je Shiseido uvajal in priporočal izdelke, ki so bili najboljša rešitev za kožni ten posameznega kupca in njihov lasten slog ličenja.

BARVA POTONIKE

Daje koži rožnato polt za živahen videz.

Pred 100 leti je bil čas, ko so se japonske ženske, ki so nekoč ostajale doma, začele pridruževati javnemu življenju. Rainbow Face Powder se je predstavil kot izdelekza ličenje, ki sledi tem družbenim spremembam.

ZELENA

Prekrije pordelost kože in zagotovi svež videz.

V povojni Japonski je bil predstavljen puder v obliki stika, kakršen se je takrat uporabljal v ZDA, bel obrazni puder pa je v 1960-ih počasi začel izginjati iz polic kozmetičnih prodajaln. V 1990-ih so obrazni puder uporabniki zopet sprejeli kot zaključni element osnovnega make-upa, ki v resnici lahko ustvari sijočo, svetlo, zdravo in povsem čisto kožo. VIJOLIČASTA Zmanjšuje rumenkasto otopelost ter poveča čist in jasen videz.

Ponovna predstavitev Rainbow Face Powder-ja je oblikovana iz več kot dvajsetih tipov ročno izbranih pudrov, vključujoč porcelanasti prah in izredno fin prah. Le-ta ustvari porcelanasto gladko, pol-matirano kožo, enakomernega tena, ne da bi jo izsušil. Ponaša se z mističnim, šifriranim cvetnim vonjem.

In zdaj?

Oživitev izdelka Rainbow Face Powder v počastitev 100. obletnice (komplet 7 barv) V omejenih količinah na voljo v januarju 2017.

7 čarobnih barv, ki odpirajo vrata neskončnim možnostim.

7 odtenkov in izhajajočih barv se meša z odlično, vendar s spreminjajočim se ravnotežjem vsakič, ko jih na novo nanesemo na čopič. Odtenki so zasnovani tako, da iz uporabnikove kože izvabijo popolno lepoto, ne glede na uporabnikov naraven kožni ten. Ta izjemno vsestranska paleta se lahko, če uporabimo vse odtenke, uporablja kot puder za obraz, pri mešanju izbranih odtenkov kot puder za osvetljevanje ali ustvarjanje, poudarjanje oblik, pri uporabi posameznih odtenkov pa celo kot senčilo za veke. Paleta poskrbi, da boste videti čudovito ves dan in ob vsaki priložnosti, doma ali na poti. 7-COLOR POWDER ILLUMINATOR, 1 referenca, 10g.

Teh sedem svetlobo-odbijajočih pigmentov je ključ! 1. Sveža tekstura 2. Zdrav sijaj 3. Rožnat videz kože 4. Sijaj

5. Jasnost 6. Vlaženje 7. Naraven ten 7 vrst svetlobo-odbijajočih pigmentov, za neverjetno jutranjo poživitev kože.

UPORABA

1. Puder za osvetljevanje

Odtenke iz zgornjega levega dela palete nanesite na čopič in jih uporabite na predelu T-zone, C-zone in konice brade.

2. Puder za poudarjanje: senčenje/ustvarjanje kontur

Odtenke iz spodnjega desnega dela palete uporabite s čopičem, nanesite jih navzven vzdolž ličnice. Odtenke nato zmešajte proti lasišču in navzdol ob obrazni liniji.

3. Rdečilo za lica

Predlog 1: Uporabite odtenek Peony in nekaj bližnjih odtenkov, nato pa jih zmešajte in nanesite od sredine obraza navzven. Predlog 2: Čopič potegnite preko odtenka Peony do Peach, nato ju zmešajte od sredine ličnice navzven. Predlog 3: Iz spodnjega desnega dela palete odtenke nanesite na čopič, nato jih zmešajte od sredine ličnice navzven.

4. Senčilo za veke

Nanesite ustrezno količino izdelka na konico prsta ali čopič za senčenje vek in nato na veke.

Natali Duhovnik

Področni vodja izobraževanja & PR

Area training manager & PR

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!