Novice

Nazaj na novice

Kaj definira privlačnega moškega?

Lepo krojena obleka, usnjeni čevlji in klasična ura spadajo med obvezno garderobo vsakega moškega. A privlačnega moškega ne definira le garderoba, temveč tudi skrbna nega telesa. Predstavljamo vam nabor potrebščin, ki bi jih vsak moški moral redno uporabljati za popoln in urejen izgled ter privlačen videz.

Kaj definira privlačnega moškega?

Lepo krojena obleka, usnjeni čevlji in klasična ura spadajo med obvezno garderobo vsakega moškega. A privlačnega moškega ne definira le garderoba, temveč tudi skrbna nega telesa. Predstavljamo vam nabor potrebščin, ki bi jih vsak moški moral redno uporabljati za popoln in urejen izgled ter privlačen videz.

1. Pripomočki za britje.

Moški, če niste ljubitelj brade in vam redno obiskovanje brivca ni blizu, a bi kljub temu radi naredili vtis na ženske, se redno brijte. Lepo obrit moški obrača ženske poglede, pa tudi izgleda precej mlajši. Britvica naj bo venomer ostra, če začne cukati ali morate narediti več potez, da bi obrili isti del obraza, jo zamenjajte. Za hitro britje je priročen tudi električni brivnik. Če pa vam britje razdraži kožo, si pustite tridnevno brado. A ne pozabite, strnišče morate redno negovati s prirezovalnikom brade, da vzdržujete urejen videz!

2. Vlažilna krema.

Ne glede na letni čas, ne pozabite vlažiti kože, še posebej po tuširanju. Uporabljajte revitalizacijske kreme. Z njimi boste odpravili izgled utrujenosti, ki ga povzročata stres in starost. Izberite izdelke z naravnim vonjem, ki bodo hitro navlažili vašo kožo in imajo mat učinek.

3. Izdelki za ustno nego.

Zdravi in snežno beli zobje so ponos vsakega moškega. Ne samo reden obisk pri zobozdravniku, predvsem dnevna nega zob, je ključna. Če pogosto pijete kavo, kadite ali uživate v rdečem vinu, uporabite kakovostno zobno pasto, ki bo preprečila obarvanje vaših zob in nastanek zobnega kamna. Trdovratno obarvanje pa odpravite z izdelki za beljenje zob doma. Rapid White ponuja priročne belilne trakce, ki jih nalepite na zobe. Ti se v ustih v nekaj minutah raztopijo in hkrati prijetno osvežijo vaš dah. V samo nekaj dneh bodo pobelili vaše zobe za več odtenkov.

4. Dober parfum.

Enako kot bleščeč nasmeh, ženske izjemno privlači tudi prijeten vonj moških. Diskreten parfum ali nežna vodica po britju bosta dopolnila popolno sliko kavalirja. A kateri vonj izbrati? Če ste temperamentne narave in z obema nogama trdno na tleh, poskusite močnejše vonje začimb, sandalovine ali kadil. Če pa prekipevate z energijo in ste vsak dan nasmejani, izberite sveže vonje citrusov ali mete.

5. Set za nego nohtov.

Ni vam treba vsak dan obiskati salona, da bodo vaše roke in nohti v brezhibnem stanju. Ščipalec in pilica za nohte ter samodisciplina so dovolj – za nego nohtov poskrbite vsaj enkrat na teden. Urejene roke so ena izmed prvih stvari, ki jih ženske opazijo na moških, zato jih redno negujte.

* * * * *

O Rapid White:

Blagovna znamka Rapid White predstavlja izdelke za beljenje zob doma, s premium tehnologijo iz ZDA, ki je našla navdih v zobnih ordinacijah. Vsi Rapid White izdelki s formulacijami, patentiranimi v ZDA, učinkovito pobelijo zobe, z najboljšimi rezultati v najkrajšem času. V priročnih oblikah, enostavnih za uporabo doma, Rapid White predstavlja enostavno rešitev za beljenje zob, brez potrebe po dragem obisku zobozdravnika. Ponudba blagovne znamke v Sloveniji vključuje trakce za beljenje zob in sistem z gelom za beljenje zob. Vsi izdelki vključujejo brez vodikovega peroksida in so klinično preverjeni.

Več informacij o blagovni znamki Rapid White je na voljo na: http://www.rapidwhite.co.uk/ ali http://rapidwhite.de/.

Uporabite: #rapidwhite

DODATNE INFORMACIJE ZA MEDIJE:

Aleš Miklaužič

SPEM Komunikacije

Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor

T: 02 228 44 30

E:ales.miklauzic@spem.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!