Novice

Nazaj na novice

ASUS ET2323 je izjemno napreden računalnik vse-v-enem

Ljubljana, 2. december 2014 - Družba ASUS je predstavila nov 23-palčni računalnik vse-v-enem. ET2323 poleg visokih zmogljivosti prinaša vrsto inovacij, kot sta brezžično polnjenje (tehnologija Qi) ter brezstično povezovanje naprav (tehnologija NFC). Računalnik, ki ga lahko upravljamo tudi z gestami rok, ima tudi prilagojen vtič USB, prek katerega še hitreje prenaša datoteke z ASUS Ai Crosslink.

Ljubljana, 2. december 2014-Družba ASUS je predstavila nov 23-palčni računalnik vse-v-enem. ET2323 poleg visokih zmogljivosti prinaša vrsto inovacij, kot sta brezžično polnjenje (tehnologija Qi) ter brezstično povezovanje naprav (tehnologija NFC). Računalnik, ki ga lahko upravljamo tudi z gestami rok, ima tudi prilagojen vtič USB, prek katerega še hitreje prenaša datoteke z ASUS Ai Crosslink.

Računalnik ASUS All-in-One PC ET2323 je nadgrajena različica modela ET2321, ki je v tej računalniški kategoriji premagal vse tekmece in prejel nagrado 2014 CES Innovation Award. Tanko in elegantno ohišje daje računalniku prefinjen videz. A ET2323 ni le lep, je tudi zmogljiv. Računalnik ima vgrajene vse najnovejše komponente, od procesorjev Intel Core i7 pete generacije, grafične kartice NVIDIA GeForce GT840M do hibridnega diska (SSHD), ki skrbijo za visoke zmogljivosti. Slika na 23-palčnem zaslonu polne visoke ločljivosti (Full HD) z matriko IPS in LED-osvetlitvijo je odlična, uporabniško izkušnjo pa še izboljša občutljivost na do 10-prstni dotik. Računalnik ET2323 se kljub vgrajenim tehnologijam ponaša s tankim in kompaktnim ohišjem, ki na delovni mizi v pisarni ali gospodinjstvu ne zasede veliko prostora.

Edinstvena uporabnost

ASUS All-in-One PC ET2323 velja za enega najbolj inovativnih in uporabniku prijaznih računalnikov ta hip. Vgrajen ima namreč senzor NFC, s katerim brezstično prepozna druge pametne naprave v svoji bližini. Aplikacija ASUS Photo Express tako enostavno prenaša fotografije s pametnih telefonov in aparatov (opremljenih s tehnologijo NFC), rešitev ASUS Quick Launch pa omogoča hipen zagon aplikacij in storitev, ki jih tako povezana pametna naprava podpira. Omogočena je tudi brezstična prijava v operacijski sistem Windows, ki tako odpravlja potrebo po vnosu uporabniškega imena in gesla.

Računalnik podpira tudi induktivno polnjenje drugih naprav (tehnologija Qi). Da je brezžično polnjenje aktivno uporabnika opozori utripajoča lučka, funkcija pa deluje tudi takrat, ko je računalnik izklopljen.

ASUS Ai Crosslink je inovativen način prenašanja podatkov med dvema računalnikoma s sistemom Windows. Mape in datoteke lahko preprosto povlečemo med dvema računalnikoma, ki sta povezana preko kabla Ai Crosslink, ta povezava pa omogoča upravljanje obeh računalnikov z le eno tipkovnico in miško.

Računalnik prepozna tudi napredne geste rok in jih natančno ter zanesljivo pretvori v računalniške ukaze. Kamera geste prepozna do razdalje petih metrov, "na daljavo" pa lahko uporabniki predvajajo multimedijske vsebine, upravljajo nastavitve predvajalnika, povečujejo fotografije ali upravljajo predstavitev – brez da bi se dotaknili zaslona, tipkovnice ali miške.

Računalnik ASUS ET2323 ima vgrajeno tudi tehnologijo ASUS SonicMaster Premium, ki zagotavlja nadpovprečno kakovost predvajanja zvoka. Par zvočnikov dopolnjuje vgrajen nizkotonec (5W), na računalnik pa je možno priklopiti tudi zunanji nizkotonec. Zvočna rešitev postreže s kristalno čistim zvokom ter bogatimi nizkimi basi. Aplikacija ASUS AudioWizard uporabniku močno olajša zvočne nastavitve, saj pozna šest prednastavljenih načinov delovanja glede na predvajano vsebino in okolje.

Odlična slika, dotik in povezljivost

ASUS All-in-One PC ET2323 ima vgrajen kakovosten 23-palčni zaslon, ki sliko prikazuje v polni visoki ločljivosti. Matrika IPS in LED-osvetlitev poskrbita za odlično sliko ter živobarven prikaz vsebin, kar bo razveselilo vse ljubitelje fotografije in multimedijskih vsebin.

Zaslon podpira 10-prstni dotik, senzorje pa odlikuje visoka natančnost, zato je užitek po zaslonu tudi risati s peresom. Večprstne geste rok pa še pohitrijo delo v operacijskem sistemu in številnih aplikacijah.

T2323 obvlada brezžično povezljivost (standard 802.11ac Wi-Fi in Bluetooth 4.0), hkrati pa je opremljen s kar štirimi vhodi USB 3.0 in dvema USB 2.0. Tehnologija ASUS Ai Charger omogoča polnjenje na USB 3.0 povezanih naprav tudi takrat, ko je računalnik izklopljen. Dva priključka HDMI omogočata pošiljanje slike na dodaten monitor ali televizor ter uživanje v igranju iger ali ogledu filmov na še večjem zaslonu. ASUS je računalniku ET2323 namenil tudi 100 GB prostora za hrambo podatkov v spletni storitvi ASUS WebStorage. Ta je uporabnikom brezplačno na voljo eno leto, ASUSov oblak pa lahko izkoristijo za dostop do vseh spletnih vsebin prek različnih naprav.

www.asus.com

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!