Novice

Nazaj na novice

Podeljena so bila priznanja PRO PR AWARDS

V soboto je v Termah Tuhelj šestič zapored potekala svečana podelitev prestižnih priznanj PRO PR Awards.

Podeljena so bila priznanja PRO.PR AWARDS

Terme Tuhelj, 8. april 2017. – V soboto je v Termah Tuhelj šestič zapored potekala svečana podelitev prestižnih priznanj PRO PR Awards. Posebnost priznanj je ta, da se podeljujejo posameznikom, ki delujejo na področju komunikacijskega managementa.

Letošnji dobitniki priznanj PRO PR Awards iz Slovenije so: Jasmina Roškar, direktorica Službe korporativnega komuniciranja Pošte Slovenije, Sebastjan Šik, Vodja področja odnosov z javnostmi Luke Koper ter Aleš Udir, vodja marketinga Iskratel-a.

PRO PR Awards se podeljuje od leta 2012, z obeležitvijo desete obletnice PRO PR konference, prve mednarodne konference za komunikacijski management v Jugovzhodni Evropi.

Skupaj se podeli 24 nagrad. Titulo Vision City je dobilo mesto Šibenik, nagrado Vision Manager je prejela gospa Martina Bienenfeld, direktorica Turističnega združenja mesta Zagreb. Letos je bila prvič podeljena nagrada za življenjsko delo PRO.PR Infigo Award, ki jo je prejel gospod Ekrem Dupanović.

Ostali dobitniki nagrad so: prof. dr. sc. Smiljana Leinert Novosel iz Fakultete političnih znanosti Zagreb, Violeta Colić iz Komunikacijske pisarne Colić, Laco in partneri, Dražen Dretar iz Občine Varaždin, Ilarija Bašić iz MITA skupine, Ratko Kovačević iz Uprave za obdavčitev BiH, Nikolina Zeljko iz Spark poslovni park Mostar, prof. dr. sc. Tamara Vlastelica iz Univerze Beograd, Andrea Váci iz Občine Subotica, Arsen Rudan iz Air Serbia, Evridika Nikolovska iz Telekoma Makedonije, Natalija Milić iz Molson Coors-Pivovarna Trebjesa, Francis Ingham iz PRCA, Toni Muzi Falconi iz Methodos Italija, Yogesh Joshi iz Organizacije poslovnih komunikatorjev iz Indije, Ingrid Vogl iz Združenja za odnose z javnostmi Avstrije, Elena Zelinskaya iz Rusije, Maxim Behar iz ICCO PR in Mohamed Essa M Al Fadala iz katarskega Olimpijskega odbora.

"Vsi letošnji dobitniki so ljudje, ki ves čas nesebično delijo svoja znanja in bogate izkušnje z enim samim ciljem, da navdihujejo stroko odnosov z javnostmi. PRO PR Awards je zgodba o posebnem odnosu, strasti, ljubezni, ki jo bomo nadaljevali tudi v prihodnje."" je povedal predsednik komisije PRO PR Awards, g. Danijel Koletić.

Dodatne informacije:

Danijel Koletić, predsednik komisije PRO.PR Awards-a

+385 98 417 108

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!