Novice

Nazaj na novice

Jimmy Choo MAN ICE ... za nepozabno potovanje v najboljši družbi

JIMMY CHOO MAN ICE

JIMMY CHOO MAN ICE

Uvod

Nadaljevanje zgodbe Jimmy Choo moških dišav s svežim in aromatičnim Jimmy Choo MAN ICE, ki je novo poglavje v tej izjemni franšizi. MAN ICE je pojem čiste in nesporne moškosti, notranjega zaupanja in brezskrbnega odnosa, ki definira Jimmy Choo moškega. Njegova uporna in nihajoča stran se postavljata nasproti mehkobi duha in strasti, humorju. Jimmy Choo MAN ICE predstavlja novo igro zapeljevanja med moškim in žensko, ujeto v res vabljivi dišavi.

Dišava

Stvaritev parfumerja Michel-a Almairac-a je Jimmy Choo MAN ICE dinamičen in kompleksen vonj. Osvežujoč in močan hkrati, se odpre s pišem citrusnih not mandarine, bergamotke in esence citronke, ki jih poglabljajo srednje note vetiverja, pačulija in cedrovine z jabolkom. Spodnje note so mesene – mošus, mah in ambroksan – za hipnotičen podpis.

Zgornje note: mandarina, bergamotka, esenca citronke

Srednje note: esenci vetiverja in pačulija, cedrovina, jabolko

Spodnje note: mošus, mah, ambroksan

Steklenička

Nova manifestacija Jimmy Choo Man dišave s svežim, prefinjenim podpisom. V njej je ujet kontrast uporniškega rock n’ roll-a in nežnosti beline. Z značilnim krokodiljim vzorcem. Neustavljivo. Vabljivo.

Oglasna kampanja

Oglasna kampanja Jimmy Choo MAN ICE znova predstavlja neustavljivo privlačnega Marlona Teixeiro, brazilski supermodel, obraz kampanje JIMMY CHOO MAN. Ujet v s soncem obsijani vili z bazenom (ki daje vtis, da sega v neskončnost). Z odpeto srajco… Igra zapeljevanja se lahko prične!

Natali Duhovnik

Področni vodja izobraževanja & PR

Area training manager & PR

Leskoškova cesta 9e, 1000 Ljubljana, Slovenia

Tel: +386 1 586 22 50; Fax: +386 1 586 22 59

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!