Novice

Nazaj na novice

DAVOR RADOLFI Z NOVIM SPOTOM

Nova pesem, nov spot in vnovično sodelovanje Davorja Radolfija s hčerko Leo

DAVOR RADOLFI Z NOVIM SPOTOM

SANJAO SAM DA TE VOLIM

Nova pesem, nov spot in vnovično sodelovanje Davorja Radolfija s hčerko Leo

Davor Radolfi, ki ima za sabo že trideset let kariere, je ponovno presenetil s čutno pesmijo z naslovom Sanjao sam da te volim, za katero je glasbo napisal sam, besedilo pa je delo Uršule Tolj. Aranžma pa ej Radolfi naredil skupaj s Hrvojem Prskalom. Gre za balado, z malo hitrejšim ritmom. Radolfi je zaupal:" Pesem se izraža v mediteranskem duhu, s kančkom latino stila, v katerem dominira harmonika, zaigrana na argentinski način."

Za pesem Sanjao sam, da te volim je spot režirala njegova hči Lea, ki je z očetom že kar nekajkrat sodelovala. To je namreč že peti videospot, ki ga je za svojega očeta režirala simpatična i talentirana rjavolaska. Poznavalci pa se sprašujejo, če bosta kdaj sodelovala tudi kako drugače, ne le pri snemanju spotov, saj Lea velja za izvrstno vokalistko, ki je s svojo skupino Judette pred meseci izdala prvenec, le ta pa je požel vrhunske kritike v več državah.

Radolfi v svoji karieri beleži že krepko čez 3.500 koncertov, izdal pa je že 17 albumov. Sam pravi, da je v super glasbeni formi in da se mu ideje za nove pesmi porajajo iz dneva v dan, tako da se jih bo kmalu nabralo za nov album.

Radolfi je svoj rojstni dan, ki ga je imel 1. maja obeležil na braču v družbi družine in ljudi, ki so mu že dolgo blizu, s posebnim nastopom pa je razveselil tudi več sto Slovencev, ki so dopustovali ta dan na Braču.

Šarmantni pevec za poletje pripravlja nekaj posebnega, veliko pa ga boste videvali v Istri, Dalmaciji in tudi v Sloveniji, saj se njegovi koncerti kar vrstijo!

Novo pesem in spot v HD obliki lahko snamete na linku:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/index.php?path=./Davor%20Radolfi

Radolfi je na voljo tudi za intervjuje. Ta četrtek se bo mudil v Ljubljani in ga lahko ujamete tudi v živo! Rezervirajte si termin in mi pišite, da uskladimo ure.

Lep dan,

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

www.ekskluzivno.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!