Novice

Nazaj na novice

STRELA JE NAJVEČJA ZVEZDA

Včeraj popoldne je v Cineplexxu Kranj potekala ekskluzivna premiera najnovejše animirane pustolovščine AVTOMOBILI 3 (Cars 3). Zabava za celo družino se je pričela že zgodaj popoldan na parkirišču pred kinom. Otroci so nabirali svoje prve izkušnje za volanom, si v otroškem kotičku narisali na lice Strelo McQueen ter se za spomin slikali v Fotoprikolici.

STRELA JE NAJVEČJA ZVEZDA

Kranj, 12. junij 2017 – včeraj popoldne je v Cineplexxu Kranj potekala ekskluzivna premiera najnovejše animirane pustolovščine AVTOMOBILI 3 (Cars 3). Zabava za celo družino se je pričela že zgodaj popoldan na parkirišču pred kinom. Otroci so nabirali svoje prve izkušnje za volanom, si v otroškem kotičku narisali na lice Strelo McQueen ter se za spomin slikali v Fotoprikolici. Na premieri so bili tudi glasbenik Rok Golob in selektor hokejske reprezentance Nik Zupančič ter igralka Aleksandra Balmazovič. Za dobro vzdušje je skrbela moderatorka Azra Selimanovič, sladko – sadno presenečenje za najmlajše sta pripravila Miha Hauptman in Nejc Mastnak (catering Miha Chef). Strela Mcqueen vs. Jaka Grom Kdo so slovenski Avtomobili je zanimalo predvsem najmlajše, ki so z veseljem izkoristili priložnost za slikanje in kakšen avtogram. Na premieri so se predstavili: Primož Forte (Strela Mcqueen), Domen Valič (Jaka Grom), Maja Martina Merljak (Natali Ziher) in Jonas Žnidaršič (Žiga Živc) - del ekipe, ki je pod režisersko taktirko Tanje Đurić Ribič odlično izpeljali slovensko sinhronizacijo. Ker cesta ni dirkališče Kljub lepemu vremenu so se mnoge družine odpravile na premiero Avtomobili 3 že zgodaj popoldan. Na parkirišču pred Cineplexxom je otroke čakala prava avtomobilistična zabava. Na poligonu Jumicar so se vozili s pravimi mini avtomobili, prevzeli so vlogo voznika ali sopotnika ter dogajanje v prometu doživljal z voznikovimi očmi. Poleg super zabave so dobili svoje prve izkušnje v prometu in spoznali cestno prometna pravila.

Fotografije: Foto: Mediaspeed; Brezplačne fotografije za objavo v vašem mediju si lahko prenesete na spodnji povezavi. Fotografije so namenjene izključno za poročanje o dogodku, ki je potekal v kinematografih Cineplexx. Uporaba le teh v kakršne druge namene je strogo prepovedana.

Izbor fotografij (visoka resolucija): https://we.tl/1DxVJ8SLQa

Galerija mediaspeed: https://goo.gl/BOirfV

DRUŽINSKI VIKEND: AVTOMOBILI 3

Vsa Cineplexx kina - sobota, 17. in nedelja, 18. junija 16:00 – 18:00

 poslikave obraza

 otroški kotiček s pobarvankami

Cineplexx Celje, sobota, 17. junij 15:00 – 18:00

 Jumicar poligon – parkirišče na terasi Planet Tuš Celje

15. junija animirana pustolovščina Avtomobili 3 prihaja na redni spored Cineplexx kinematografov. Na vseh lokacijah v soboto in nedeljo pripravljamo Družinski dan. Otroci se bodo razveselili otroških kotičkov s pobarvankami, balonov ter poslikav obraza. Prav posebno avtomobilistično dogajanje bo v Celju z Junicar poligonom. V soboto, 16. junija med 15:00 in 18:00 se bodo mladi Celjani na parkirišču terase Planet Tuš Celje lahko preizkusili kot pravi vozniki, nabirali svoje prve izkušnje v prometu ter spoznali cestno prometna pravila.

Več o dogodku; rezervacija ter nakup vstopnice na: https://goo.gl/r3aoep

Napovednik: http://www.cineplexx.si/movie/avtomobili-3/

Za vse dodatne informacije se obrnite na:

Andreja Purger | Event & Publicity Manager CINEPLEXX SLOVENIJA

GSM: +386 (0)70 395 022 | mail: andreja.purger@cineplexx.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!