Novice

Nazaj na novice

Ko stil dopolnjuje funkcionalnost: slovenska predstavitev nove serije Samsung Galaxy J

Elegantni pametni telefoni po dostopnih cenah

Ljubljana, Slovenija – 6. julij 2017 -Predstavniki družbe Samsung Electronics so na današnjem srečanju z mediji predstavili najnovejše modele serije Galaxy J. Nova Galaxy J7 in J5 sta visoko zmogljiva pametna telefona, z osupljivim kovinskim oblikovanjem, izboljšano tehnologijo kamere in dostopno ceno.

"Nova serija pametnih telefonov Samsung Galaxy J je oblikovana z največjim smislom za detajle. Lep videz spremljata tudi visoka zmogljivost in vrhunska tehnologija kamere, zato smo prepričani, da bo serija še naprej ugajala vsem, ki iščejo zmogljiv in eleganten telefon po ugodni ceni,” je ob današnji predstavitvi povedal Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije pri Samsung Slovenija, in dodal: "Ni presenetljivo, da je serija pametnih telefonov Galaxy J tudi ena najbolje prodajanih v Evropi."

Galaxy J7 ima vrhunsko kovinsko ohišje in Full HD Super AMOLED zaslon, baterijo z daljšo življenjsko dobo in 3 GB delovnega spomina. Oba modela, Galaxy J7 in J5, nudita poenostavljen uporabniški vmesnik za boljšo izkušnjo fotografiranja - zajem slike lahko upravljate kar s preprosto potezo roke. J7 in J5 sta opremljena tudi z napredno glavno kamero z visoko resolucijo s 13 milijoni slikovnih točk in sprednjo kamero s 13 milijoni slikovnih točk z bliskavicama na obeh straneh, kar omogoča, da lahko posnamete svetle in živahne fotografije z več natančnimi podrobnostmi tudi ob šibki svetlobi.Galaxy J7 in J5 imata tudi vgrajen senzor prstnih odtisov.

Novi Galaxy J5 ima elegantno enakomerno kovinsko ohišje brez izboklin kamere in Super AMOLED zaslon za fantastično izkušnjo gledanja. Z izboljšano glavno in sprednjo kamero s 13 milijoni slikovnih točk in razširljivim pomnilnikom s podporo mikroSD do 256 GB je zajemanje in shranjevanje vsebin enostavnejše kot kadarkoli prej. Samsung Galaxy J5 s hitrostjo procesorja 1,6 GHZ zagotavlja veliko odzivnost in izjemno hitro delovanje, kar bo pospešilo vaše delo.

Modela Galaxy J7 in J5 sta že na voljo v Sloveniji. Priporočena maloprodajna cena za Galaxy J7 je 369,00 EUR in za Galaxy J5 299,00 EUR.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!