Novice

Nazaj na novice

SLOVENSKA POLETNA TURNEJA Tereza Kesovija & Band

Gosta turneje bosta Tinkara Kovač in Stane Vidmar

SLOVENSKA POLETNA TURNEJA

Tereza Kesovija & Band

Gosta turneje bosta

Tinkara Kovač in Stane Vidmar

Foto Boštjan Tacol

Tereza je ena najuspešnejših pevk bivše jugoslavije. Eleganca, ki izhaja iz vrhunske interpretacije je že od vekomaj zmagovalna kombinacija za vse ljubitelje šansonjerskega pristopa k pop glasbi. Na koncertu jo bo spremljala štiri članska glasbena skupina vrhunskih glasbenikov.

Tereza bo v okviru poletne turneje nastopila ta vikend na dveh lokacijah, Novo mesto, 16.07.2017 ob 19h- Makole, Dvorec Štatemberg.

Terezin gost bo 1. in 16. julija Stane Vidmar, ki nas bo s svojimi pesmimi popeljal skozi njegovo življenje.

Terezina gostja 14.7. pa bo Tinkara Kovač. Med drugim ima je skupnen inštrument flavta, saj je tudi Terezi bil nekoč prvi inštrument in je davnega leta 1959 v ljubljanski filharmoniji na tekmovanju glasbenikov Jugoslavije osvojila prvo mesto.

Oči duše"jeTerezinprvi studijskialbum od leta 2007 in ga upravičeno lahko označimo za prekrasno in prvorazredno izdajo, na katero se je splačalo čakati toliko let.Po 55-ih letih glasbene kariere, je še vedno lepo slišati, da ima najlepši ženski vokal iz prostora bivše skupne države, še vedno toliko za povedati s svojimi „očmi duše“ in to bo nedvomno povedala v prečudovitih glasbenih ambientih v okviru slovenske poletne turneje.

Vstopnice: Petrol, OMV, POŠTE, WWW.EVENTIM.SI

Hvala za objavo in lep poletni pozdrav!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

www.ekskluzivno.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!