Novice

Nazaj na novice

Izkusite najbolje: barve, ukrivljenost in zabava

Philips monitorji na sejmu IFA 2017

Izkusite najbolje: barve, ukrivljenost in zabava

Philips monitorji na sejmu IFA 2017

1. - 6. september 2017, dvorana 22

Ljubljana, 8. avgust 2017 – Ker se približuje 57. izdaja sejma IFA, se MMD, licenčni partner za monitorje blagovne znamke Philips, že pripravlja na predstavitev bogate palete zaslonskih inovacij. Na razstavnem prostoru v dvorani 22 bodo obiskovalci lahko odkrili široko paleto Philipsovih ukrivljenih monitorjev, moč HDR tehnologije (visok dinamični razpon) za še boljši kontrast in barve, ločljivost prihodnosti z 8K sliko in impresivne zaslonske rešitve za profesionalce.

Ukrivljenost, barve in zabava

Nova 2017-2018 linija Philipsovih monitorjev jasno nakazuje zavezanost ukrivljenemu dizajnu in izjemni barvni reprodukciji. Ukrivljeni modeli, ki bodo prikazani na sejmu IFA 2017, bodo v velikostih od 27- do 49-palcev. Vendar pa monitorji ne izstopajo le zaradi svoje ukrivljenosti, ampak so opremljeni z vrsto funkcij, ki omogočajo tudi izjemno barvno izkušnjo, saj ponujajo tehnologije Ultra Wide-Color, Quantum Dot in HDR.

Ena od posebnih zanimivosti za obiskovalce bodo večzaslonske zabavne postaje s tremi 32-palčnimi ukrivljenimi Philipsovi monitorji, opremljeni s funkcijami Quantum Dot in Ambiglow, kar bo obiskovalcem omogočilo, da iz prve roke doživijo novo raven potopitve.

Dodatna vznemirljiva posebnost bodo 43-palčne zabavne in večopravilne postaje s fantastičnim naborom funkcij: 4K ločljivostjo, HDR, Adobe RGB in USB povezljivostjo - izjemna vsestranska domača zabava.

Specialitete za strokovnjake in entuzijaste

Ker se 4K ločljivost vedno bolj seli v osnovne modele, so na obzorju že Philips monitorji z višjo, 8K ločljivostjo. Prihajajoča ločljivost 8K UHD ima dvakratno horizontalno in vertikalno ločljivost 4K UHD, s skupno štirikrat več pikslov. Obiskovalci bodo lahko doživeli natančnost 8K ločljivosti iz prve roke: na sejmu bo prikazan 8K 32-palčni zaslon, ki ima tudi eleganten brezrobi dizajn na vseh štirih straneh, kar ustvari izjemno doživetje gledanja.

Naslednja posebneža, ki bosta zagotovo privabila pozornost izkušenih oblikovalcev, fotografov ali CAD uporabnikov sta 31,5-palčni 4K profesionalni monitor s tehnologijo HDR in USB-C priključno postajo ter 31,5-palčni QHD monitor z barvnim razponom Adobe RGB in fukcionalnostjo USB priključne postaje.

Vabimo vas, da se nam pridružite na sejmu IFA 2017 v dvorani 22 in si ogledate nov svet barv, ukrivljene zaslone in monitorje osupljivega oblikovanja za profesionalne in domače uporabnike.

Za dodatne informacije se obrnite na:

Digital Design d.o.o.

Hrastovec 22

1236 Trzin

Dušan Pristavec

M: +386 31 429010

E: dusan.pristavec@digitaldesign.si

O podjetju MMD

Družba MMD (Multimedia Displays) je v celoti v lasti podjetja TPV, oblikovanega leta 2009 na podlagi licenčnega dogovora s Philipsom. MMD eksluzivno skrbi za proizvodnjo in prodajo monitorjev blagovne znamke Philips po vsem svetu. Združevanje moči blagovne znamke Philips in TPV-jevih izkušenj z izdelavo in oblikovanjem monitorjev postreže z zelo inovativnimi izdelki. MMD deluje mednarodno preko evropskega sedeža v Amsterdamu in lokalne pisarne v Pragi, ki skrbi za vzhodnoevropska tržišča. Preko svoje mreže lokalnih prodajnih zastopnikov MMD sodeluje z vsemi večjimi evropskimi distributerji in prodajalci IT-opreme. Oblikovalski in razvojni center podjetja se nahajata na Tajvanu. Za več informacij obiščite spletno stran www.mmd-p.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!