Novice

Nazaj na novice

Opel Crossland X: že 50.000 naročil novega ‘crossoverja’

Rüsselsheim. Drzna in kompaktna zunanjost, izjemno prostorna in vsestranska notranjost, trendovska dvobarvna izvedba in kul videz športnega terenca – to je le nekaj značilnosti novega Opla Crosslanda X, ki so prepričale že več kot 50.000 kupcev po vsej Evropi.

· Po željah kupcev: najpogosteje izbirajo opremo za varnost in udobje

· Največ ‘všečkov’: odlično opremljena različica Innovation je najbolj priljubljena

· Prepričljiv nastop v medijih: Crossland X je premagal tekmece v šestih primerjalnih testih

Rüsselsheim. Drzna in kompaktna zunanjost, izjemno prostorna in vsestranska notranjost, trendovska dvobarvna izvedba in kul videz športnega terenca – to je le nekaj značilnosti novega Opla CrosslandaX, ki so prepričale že več kot 50.000 kupcev po vsej Evropi. Pri tem je treba omeniti, da so naročila zanj začeli sprejemati marca, prvi Crosslandi X pa so v Oplove prodajne salone zapeljali šele pred nekaj tedni.

“Navdušeni smo nad povpraševanjem po novem Crosslandu X. Naš novi ‘crossover’ navduši s slogom, funkcionalnostjo in prostorno notranjostjo ob kompaktnih zunanjih merah,” je povedal izvršni direktor za področje prodaje in poprodaje pri Oplu Peter Küspert. “Obenem naročila inovativnih tehnologij in opreme za doplačilo dokazujejo, da kupci cenijo naš pristop zagotavljanja trendovskih sistemov in možnosti širšemu krogu uporabnikov.”

Novi Opel Crossland X je poleg kupcev navdušil tudi medije s področja avtomobilizma. Novinarji so še posebej izpostavili prepričljivo kombinacijo sloga, funkcionalnosti in prostorne notranjosti manjšega ‘crossoverja’. Doslej je Crossland X zmagal na šestih od sedmih primerjalnih testov v petih državah. V Nemčiji je premagal močno konkurenco in osvojil zmago na svojih prvih preizkusih, ki so jih opravili Auto Bild (11. avgusta), auto motor und sport (17. avgusta) in Auto Zeitung (22. avgusta). Na Nizozemskem je bil Crossland X zmagovalec testa revije Auto Week (9. avgusta), v Italiji je triumfiral na testu revije Automoto (7. avgusta), na Poljskem pa v reviji Auto Świat (21. avgusta).

Vzvratni kameri in parkirni pomočnik za parkiranje brez stresa

Približno 50 odstotkov kupcev je naročilo Crosslanda X z vzvratno kamero ali panoramsko vzvratno kamero, ki poveča zorni kot prikaza območja za vozilom za do 180 stopinj. Crossland X se odlično znajde v mestnem vrvežu, zato ne preseneča, da ga je 40 odstotkov kupcev opremilo s senzorji za parkiranje spredaj in zadaj, skoraj vsak četrti pa je izbral naprednega parkirnega pomočnika zadnje generacije. Ta sistem prepozna primerno parkirno mesto in samodejno parkira vozilo. Prav tako zna samodejno zapeljati iz parkirnega mesta. V obeh primerih voznik upravlja samo s stopalkami in menjalnikom.

Naročila LED žarometov in AGR sedežev potrjujejo Oplov tehnološki sloves

Naročila novega Crosslanda X potrjujejo, kakšen ugled si je Opel zagotovil s svojimi dosežki na področju osvetlitve in namestitve. Skoraj vsako peto naročilo vsebuje inovativne povsem LED žaromete, ki zagotavljajo izjemno vidljivost v temi, in ergonomska AGR sedeža za voznika in sovoznika. Opel je edini proizvajalec, ki tudi v tem segmentu nudi nagrajene sedeže s certifikatom AGR (Akcija za zdrav hrbet).

Med 50.000 naročili novega Crosslanda X je najbolj priljubljena odlično opremljena različica Innovation, skoraj vse pa so bile naročene v dvobarvni izvedbi s kontrastno streho.

Milica Kopanja Šircelj

Vodja odnosov z javnostmi/ PR Manager

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!