Novice

Nazaj na novice

VRHUNSKE VOKALISTKE IZ SKUPINE MJAV V SODELOVANJU Z JANOM PLESTENJAKOM

Katera od štirih postavnih članic in vrhunskih vokalistk skupine Mjav je od Jana Plestenjaka, se te dni ugiba v medijih. Odgovor je, da v tem trenutku kar vse štiri. Nova pesem A sem tvoja je namreč sodelovanje MJAV z največjim slovenskim ""hitmakerjem"" Janom Plestenjakom. Za skladbo je Jan prispeval besedilo, prav tako je bil producent pesmi. Melodijo sta napisala Maša Uranjek (MJAV) in Gašper Konec.

VRHUNSKE VOKALISTKE IZ SKUPINE MJAV

V SODELOVANJU Z JANOM PLESTENJAKOM

Katera od štirih postavnih članic in vrhunskih vokalistk skupine Mjav je od Jana Plestenjaka, se te dni ugiba v medijih. Odgovor je, da v tem trenutku kar vse štiri. Nova pesem A sem tvoja je namreč sodelovanje MJAV z največjim slovenskim \"hitmakerjem\"\" Janom Plestenjakom. Za skladbo je Jan prispeval besedilo, prav tako je bil producent pesmi. Melodijo sta napisala Maša Uranjek (MJAV) in Gašper Konec.

Prenesi pesem A sem tvoja v mp3:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/index.php?path=./MJAV

Tri leta nazaj so se dekleta skupine MJAV prvič predstavile Sloveniji v šovu Slovenija ima talent. Od takrat so štiri odlične vokalistke vseskozi pridno nastopale in izdajale svoje avtorske pesmi. Njihova članica Ani Frece je več kot uspešno vsak teden imitirala slavne zvezde v prejšnji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas. Njihova zadnja velika sprememba na odru je njihov bend, ki jih spremlja po koncertih in zabavah po vsej Sloveniji. Posebnost deklet je, da se lotevajo domala vseh glasbenih zvrsti razen narodno zabavne in največje svetovne hite oplemenitijo z odličnimi vokalnimi aranžmaji, ki presenetijo tudi najzahtevnejše občinstvo.

Skladba A sem tvoja je iskrena izpoved zaljubljene ženske, ki hrepeni po tem, da je ljubljena in v varnem objemu svojega moškega. Kje je Jan dobil idejo in navdih za besedilo nove uspešnice lahko samo ugibamo. Skladba ogromno obeta in zagotovo se vsako mlado srce najde v njej. Pesem je dobila tudi romantičen in skrivnosten videospot, ki ga je režiral David Belina, DOP in montažer je bil Igor Pečoler, za animacijo pa poskrbel Miha Mastnak. "Z Janom je bilo čudovito sodelovati, je pravi profesionalec in ne samo, da je bilo snemanje zabavno, od Jana smo se tudi veliko naučile", so zaupale Fani, Maša, Jasmina in Ana, članice skupine MJAV.

Videospot:

https://www.youtube.com/watch?v=fa40sAv0Y_k

A sem tvoja mp3:

http://agencija.ekskluzivno.si/PRESS/index.php?path=./MJAV

Foto: Rok Tržan

MJAV so na voljo za intervjuje in nastope v živo v vašem mediju! Prosim za razpoložljiv termin.

Že vnaprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam!

Kaly Kolonič

Agencija Ekskluzivno

PR, promocija

www.ekskluzivno.si

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!