Najprej okoli sveta, nato pa nova sezona oddaje KLEPET OB KAVI

Novice

Nazaj na novice

Najprej okoli sveta, nato pa nova sezona oddaje KLEPET OB KAVI

Jasmina Kandorfer se po svojem potovanju okrog sveta, pred televizijske ekrane z oddajo Klepet ob kavi vrača v sredo, 8. novembra, ob 17. uri.

Najprej okoli sveta, nato pa nova sezona oddaje KLEPET OB KAVI

Jasmina Kandorfer se po svojem potovanju okrog sveta, pred televizijske ekrane z oddajo Klepet ob kavi vrača v sredo, 8. novembra, ob 17. uri. Z gledalci bo vsak dan delila nasvete za zdrav življenjski slog, vse od zdrave prehrane do osebnostne in duhovne rasti z izbranimi raziskovalci, strokovnjaki, doktorji, terapevti in vsakdanjimi ljudmi, ki so jih izoblikovale nenavadne izkušnje, ozdravitve in rešitve, ki so jih našli na nepričakovan način.

Voditeljica bo z gledalci delila tudi posnetke iz svojega svetovnega popotovanja, v okviru katerega je v Sibiriji več kot 14 dni jezdila divje konje, na Japonskem je raziskovala tradicionalno pitje matcha čaja, na Novi Zelandiji se je poučevala o maorih in o volni, Avstralijo je proučevala tudi v globinah velikega koralnega grebena, prav tako Havaje, kjer je plavala z mantami in najredkejo vodno vrsto tjulna na svetu, v Kaliforniji je prisluhnila šepetu največjega drevesa na svetu, starega več kot 2.300 let, opazovala neznane leteče predmete v Sedoni, preživela dan brez kockanja v Las Vegasu in še ni konca njenih dogodivščin, ki jih bo podoživljala z vami, v oddaji Klepet ob kavi.

Nova sezone oddaje Klepet ob kavi z voditeljico Jasmino Kandorfer prične v sredo, 8. novembra, ob 17. uri na TV3.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!