Novice

Nazaj na novice

Samsung in Pickbox predstavila ekskluzivno aplikacijo za pametne televizorje

Uporabnikom Samsungovih pametnih televizorjev s preprostim pritiskom na gumb daljinskega upravljalnika dostopnih več kot 70 serij in 300 filmov

Ljubljana, 19. januar 2015 – Samsung Electronics in Pickbox sta danes predstavila ekskluzivno aplikacijo za Samsungove pametne televizorje, ki uporabnikom prinaša več kot 70 serij in 300 filmov. Ta storitev video vsebin na zahtevo omogoča neomejen ogled raznolikih TV vsebin, med njimi tudi številnih svetovnih uspešnic, ki so dostopne izključno na tej platformi.

"V zadnjih letih se je spremljanje večpredstavnostnih in televizijskih vsebin precej spremenilo. Zdaj je vanj vključenih vse več naprav in različnih virov. Ker poznamo navade naših kupcev in si z njimi delimo ljubezen do odličnih filmov in serij, smo pri Samsungu zelo veseli sodelovanja s Pickboxom, s katerim lahko ponudimo ekskluzivno aplikacijo, ki bo gotovo razveselila vso družino. Aplikacijo Pickbox najdemo v vmesniku Samsung Hub. Do njega pridemo z nekaj pritiski na gumb daljinskega upravljalnika," je povedal Dražen Čučković, vodja oddelka potrošniške elektronike pri regionalnem predstavništvu Samsung Electronics in dodal: "Še posebej se veselim prihoda nove generacije pametnih televizorjev z operacijskim sistemom Tizen, ki bodo še bolj obogatili uporabniško izkušnjo in odprli povsem nove možnosti domače zabave."

Podjetji sta v promocijskem obdobju omogočili brezplačen dostop do vsebin Pickbox. Sedem dni brezplačne uporabe za obstoječe lastnike televizorjev Samsung Smart TV. Za vse nove kupce pa kar 90 dni brezplačne uporabe.

Obstoječi lastniki Samsungovih televizorjev Smart TV (modelna leta 2012, 2013 in 2014) morajo za aktivacijo poskusnega obdobja poslati serijsko številko svojega televizorja ali jo fotografirati in jo do 20. 2. 2015 posredovati na elektronski naslov info@pickbox.tv. Nato bodo po elektronski pošti prejeli promocijsko kodo, s katero bodo aktivirali sedemdnevni brezplačni dostop. Aktivacijska koda je veljavna do 20. 2. 2015.

Novi uporabniki oz. kupci bodo pri nakupu televizorja Samsung Smart TV (modelno leto 2013 in 2014) med 20. 1. in 20. 4. 2015 poleg računa dobili še darilni bon z aktivacijsko kodo za 90 dni brezplačnega gledanja vsebin Pickbox, ki jo lahko uporabijo do 27. 4. 2015. Promocija velja za televizorje kupljene pri pooblaščenih prodajalcih Samsung v Sloveniji.

V sklopu storitve Pickbox lahko uporabniki izbirajo med serijami največjih produkcijskih hiš, kot so Disney, ABC Studios, CBS, BBC, ITV in MGM. Na voljo so svetovni hiti kot Hiša iz kart, Mojstri seksa, Extant, Zunanja ministrica in mnoge druge. V kategoriji "Disney on demand" so dostopne mnoge Disneyjeve klasike za najmlajše in vso družino, kot so 101 dalmatinec, Zgodbe iz Narnije, Pirati s Karibov, Tron, Past za starše, Mary Poppins ter risani filmi, za katere ni nihče prestar: WALL-E, Avtomobili 1 in 2, Nemo, Tarzan, Svet igrač 1, 2 in 3, Zvončica, Medvedek Pu, Sezona lova in mnogi drugi.

Storitev preprosto aktiviramo z zagonom aplikacije Pickbox v Smart Hubu na pametni televiziji. Naj spomnimo, da je Smart Hub središče Samsungovih pametnih televizorjev, ki omogoča enostaven dostop in brskanje po večpredstavnostnih vsebinah. Uporabniki lahko tako na enem mestu z uporabo funkcije Samsung Allshare dostopijo do fotografij, videoposnetkov in glasbe s pomočjo neposredne povezave z računalnikom, fotoaparatom, pametnim telefonom in tabličnim računalnikom. Smart Hub prav tako omogoča neposreden dostop do družbenih omrežij Facebook in Twitter ter klepet s prijatelji ali družino s pomočjo aplikacije Skype. Prav tako združuje priljubljene aplikacije in igre ter nudi dostop do informativnih vsebin, vremenske napovedi in drugih storitev.

Več informacij o storitvi Pickbox na Samsungovi platformi Smart TV je na voljo na www.pickbox.si/samsungsmarttv, podrobnosti o Samsungovih pametnih televizorjih pa so dostopne na www.samsung.com/si.

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd. Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 307.000 ljudi v 84 državah. Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije: Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenia, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com ali Ajda Borak, 041 425 222, ajda@adrema.eu

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!