Novice

Nazaj na novice

Samsung z novim SUHD in Smart televizorji, opremljeni s Tizen operativnim sistemom in novo avdio rešitvijo, utrjuje vodilno pozicijo na evropskem TV tržišču

Samsung Electronics je danes na Samsung European Forumu 2015 v Monaku predstavil novo linijo SUHD televizorjev. Nova linija televizorjev postavlja nove standarde na področju gledanja Ultra HD vsebin.

Samsung z novim SUHD in Smart televizorji, opremljeni s Tizen operativnim sistemom in novo avdio rešitvijo, utrjuje vodilno pozicijo na evropskem TV tržišču

Monako, Ljubljana, 5. februarja 2015. - Samsung Electronics je danes na Samsung European Forumu 2015 v Monaku predstavil novo linijo SUHD televizorjev. Nova linija televizorjev postavlja nove standarde na področju gledanja Ultra HD vsebin.

Samsung je predstavil tudi novo linijo avdio izdelkov, vključno z Omni-Directional 360 Audio in ukrivljenimi zvočniki, ki prinašajo novo izkušnjo hišne zabave s popolnoma čistim zvokom.

"Naša inovativna dediščina in duh premikata meje izkušnje hišne zabave," je dejal HS Kim, predsednik oddelka za vizualne ekrane, Samsung Electronics in dodal: "Ne glede na izvor vsebine, Samsung omogoča najkakovostnejšo sliko in v tej smeri tudi nadaljujemo z novimi SUHD televizorji. Uporabniki so lahko prepričani, da smo tej zavezi predani bolj kot kdaj koli prej in tudi v prihodnje bomo zagotavljali neverjetno izkušnje hišne zabave."

Samsung ohranja premium oznako "S" in z njo označuje izdelke, ki predstavljajo resnični napredek tehnologije. Kot vodilno podjetje na področju televizorjev, Samsung s ponosom pozdravlja razširjeno linijo izdelkov z oznako "S", SUHD televizorji, ki so oblikovani tako, da bi z izjemno sliko, enostavno interakcijo in vrhunskim dizajnom, prebudili vsa čustva.

Samsung SUHD televizorji predstavljajo neverjeten napredek v kontrastu, svetlobi, reprodukciji barv in zagotavljanju vrhunske kakovosti slike. Televizorji temeljijo na ekološki tehnologiji, nano-kristali, in vključujejo napreden t.i. SUHD re-mastering mehanizem za kakovost slike.

Nano-kristali v SUHD televizorjih predvajajo različne barve svetlobe, odvisno od njihove velikosti, z namenom zagotavljanja najbolj čiste barve in svetlobno učinkovitost, ki je danes na voljo. Ta tehnologija prinaša široko paleto natančnih barv, gledalcem omogoča 64-krat več odtenkov barv, kar omogoča prikaz bistveno temnejše črne barve in izrazitejšo stopnjo svetlosti, tudi do 2 in pol višjo stopnjo kot običajni televizorji.

S sodelovanjem z vodilnim hollywoodskim filmskim studiom, 20th Century Fox, je Samsung optimiziral vsebino in tako zadovoljil vrhunsko kakovost SUHD standardov. Z združitvijo moči sta Samsung in Fox Innovation Lab ustvarila neverjetno sliko z živimi barvami v filmu "Pijevo življenje".

Samsung prav tako sodeluje z drugimi številnimi podjetji v industriji in spodbuja prepoznavnost varnosti in rasti celovitega UHD ekosistema. Samsung se je, z namenom, da zagotovi vrhunske standarde UHD kakovosti, pridružil UHD Alliance - združenju podjetij, ki imajo en skupni cilj: postaviti nove cilje video zabave za prihodnje generacije. UHD Alliance bo postavil nove standarde in tako podprl inovacije v video tehnologiji, vključno s 4K in veljo resolucijo, večjo dinamiko, širši spekter barv in bogat 3D zvok.

Samsungov SUHD televizor uporablja okolju prijazno tehnologijo in je v svojem razredu vodilni na področju energijske učinkovitosti in zanesljivosti.

Samsung prinaša tri nove linije SUHD televizorjev - JS9500, JS9000 in JS8500 - diagonalne od 48 do 88 palcev. Uporabniki bodo tako imeli možnost izbora pri nakupu popolnega televizorja, ki najbolje ustreza njihovemu načinu življenja in okusu.

Sofisticiran in izboljšan ukrivljen dizajn

Ko je Samsung leta 2013 predstavil ukrivljen dizajn, se je uporabnikom spremenila izkušnja hišne zabave. Navdih, ki ga Samsung črpa iz arhitekture in sodobne umetnosti, Samsungove televizorje odlikujejo številni moderni in minimalistični poudarki.

Najnovejši SUHD JS9500 televizor ima kovinsko oblikovano ohišje, ki prinaša občutek globine ekrana. Zaradi elegantnega okvirja, televizor SUHD JS9500 na zidu predstavlja novo umetniško delo.

Skladno s potrebami na trgu po ukrivljenih televizorjih, bo Samsung tudi v prihodnje svoji ponudbi dodal nove modele in tako odgovoril vsaki želji uporabnikov.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 307.000 ljudi v 84 državah.

Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije: Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenia, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com ali Barbara Žejn, +386 1 434 26 65, barbara.zejn@grayling.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!