Novice

Nazaj na novice

Inovativni in minimalistično oblikovani Samsungovi monitorji vstopajo na evropski trg

Novi ukrivljeni UHD zasloni resolucije in SMART televizorji z vgrajenimi tehnologijami z najnaprednejšimi rešitvami za potrošnike in poslovne uporabnike

Inovativni in minimalistično oblikovani Samsungovi monitorji vstopajo na evropski trg

Novi ukrivljeni UHD zasloni resolucije in SMART televizorji z vgrajenimi tehnologijami z najnaprednejšimi rešitvami za potrošnike in poslovne uporabnike

Monako / Ljubljana, 6. februar 2015 Podjetje Samsung na Samsung Forumu, ki se med 5. in 7. februarjem 2015 odvija v sklopu Grimaldi Foruma v Monaku, predstavlja novo linijo inovativnih UHD monitorjev in SMART televizorjev z najnaprednejšimi rešitvami v tehnologiji in oblikovanju, ki bodo tako potrošnikom kot poslovnim uporabnikom zagotovile udobno, nemoteno in resnično vrhunsko izkušnjo gledanja.

Ključni modeli serije Samsungovih ukrivljenih monitorjev, SE790C, SD590C in SE510C, navdušujejo s sodobnim izgledom in še izboljšanim delovanjem, ki zagotavlja užitek ob gledanju brez motenj. Poleg številnih aplikacij se model UD970 ponaša z UHD zaslonom, ki ponuja vrhunsko kakovost reprezentacije barv ter izredno natančno in realno sliko.

Samsung v Monaku predstavlja tudi drugo generacijo 55-inčnega SMART televizorja RH55E. Odlikuje ga eleganten dizajn z optimalizirano kvaliteto zaslona in vgrajenim sistemom za nadzorovanje vsebin (CMS), po zaslugi katerega model RH55E tako podjetjem kot potrošnikom omogoča prilagajanje načinov sporočanja in s tem znatno doprimore k izboljšanju njihovih delovnih procesov.

"Novi monitorji in SMART televizorji podjetja Samsung, ki predstavljajo številne nove priložnosti tako za potrošnike kot poslovne uporabnike, so inovativna orodja, ki jim bodo zagotovo pripomogla pri doseganju poslovnih ciljev," so povedali predstavniki in dodali: "Veselimo se raziskovanja novih priložnosti in deljenja naše vizije o imaginativnih – in predvsem pametnih – produktih z našimi partnerji in distributerji po celi Evropi."

Ukrivljeni monitorji

S predstavitvijo najnovejše serije Samsungovih monitorjev bo tehnologija ukrivljenih zaslonov postala stalnica v naših v domovih in pisarnah! Oblika najnaprednejših ukrivljenih zaslonov se zgleduje po naravni liniji očesa, zato je užitek ob gledanju še toliko bolj prijeten in udoben. V serijo ukrivljenih zaslonov spada 34-inčni model SE790 s širokim zaslonom z razmerjem 21:9, ter 27-inčna modela SD590C in SE510C.

Nagrajeni model SE790C se ponaša z optimizirano ukrivljeno linijo, Ultra Wide Quad HD resolucijo, izstopa pa tudi po zaslugi vrhunskega barvnega kontrasta. Zaradi prepleta številnih rešitev ter funkcij monitorja, ki prispevajo k produktivnosti in zabavi, je izkušnja ob gledanju ukrivljenih zaslonov občutno boljša kot pri gledanju ravnih zaslonov.

Samsung je za monitor SE790C prejel tudi prestižni certifikat organizacije TUV Rheinland, kar velja za veliko priznanje, ki si ga je prislužil po ostrem ocenjevanju delovanja monitorja ter validacijskih procesih prezentacije barv, uniformnosti, širokega kota gledanja in nemotečega delovanja.

Ukrivljena zaslona SD590C in SE510C se ponašata še z naprednim načinom gledanja za karseda nemoteno in bogato multimedijsko izkušnjo, medtem ko elegantno oblikovanje in višinsko prilagodljiva stojala (HAS) preprečijo kakršnekoli motnje na zaslonu in tako še doprinesejo k ultimativni zabavo in produktivnosti.

UHD in mainstream zasloni

31.5-inčni UD970, prvi profesionalni UHD monitor podjetja Samsung, bo z izboljšano gledalsko izkušnjo za izboljšano kreativnost, učinkovitost in engagement razveselil predvsem uporabnike v kreativni industriji. Kot vodilni LED zaslon v tej panogi, model UD970 z 99.5-odstotno podporo Adobe RGB barv in dvojnim barvnim zaslonskim načinom zagotavlja izredno natančno reprezentacijo barv in zmanjšano stopnjo odstopanj pri tisku. Natančna tovarnška nastavitev, poudarek na oblikovanju za večjo funkcionalnost ter preprostost uporabe in prilagodljivost zaslona pa pripomorejo k hitroodzivni in ultimativni izkušnji.

Samsung predstavlja še monitor SD850, namenjen poslovim uporabnikom. Na voljo bo v 27- in 32-inčni različici s široko Quad HD resolucijo, ki bosta vsekakor zadovoljili zahteve poslovnih uporabnikov po naprednejših rešitvah za oblikovanje vsebin in večjo delovno produktivnost.

Podjetje Samsung poudarja še konvencionalna, a elegantno oblikovana modela SE360 in SE390 očem prijaznim ukrivljenim zaslonom, ki bo prepričal številne potrošnike. Modela bosta na voljo v 23.6- in 27-inčni različici, ponašata pa se s tankim stojalom in tehnologijo Touch of Color. SE360 in SE390 ponujata vrhunsko kvaliteto slike, 178-stopenjski kot gledanja, očem prijazni način s svetlo modro lučjo, nemoteno tehnologijo in energetsko varčno funkcijo Eco-Saving Plus. Sta elegantno in sodobno oblikovana monitorja brez vsebnosti PVC-ja, ki bosta vsekakor dvignila raven vrhunske izkušnje gledanja!

SMART Televizorji

Izhajajoč iz uspešne serije SMART televizorjev za majhna in srednje velika podjetja (SMB), podjetje Samsung predstavlja model RH55E, drugo generacijo SMART televizorjev, oblikovano za zahtevnejše poslovne komunikacije. Tanek 55-inčni RH55E LED zaslon z optimizirano zaslonsko kvaliteto in vgrajenim sistemom nadzorovanja vsebin (CMS) bo uporabnikom omogočil možnost prilagajanja sporočanja in s tem še dodatno navduhnil delo poslovnih uporavnikov. Izboljšana povezljivost, trajnost/vzdržljivost in podaljšana triletna garancija pa so še dodatne prednosti komercialnega razreda SMART televizorjev, ki zagotavljajo zadovoljitev še tako visokih zahtev in doseganje ciljev poslovnih partnerjev različnih panog.

Prva generacija 48-inčnih SMART televizorjev z modelom RM48D pa je revolucionarna "vse v enem" rešitev podjetja Samsung za digitalno oglaševanje za majhna in srednje velika podjeta. Model RM48D,M ki povezuje informacijske in promocijske prednosti digitalnega zaslona z možnostjo gledanja TV programov, poslovnim uporabnikom omogoča delitev različnih, po želji prilagojenih vsebin in sporočil v povezavi z zabavnimi ali multimedijskimi vsebinami. Zanesljiv in vzdržljiv model RM48D z daljšim časom delovanja (do 16 ur na dan, 7 dni v tednu) bo poskrbel za neprekosljivo visoko stopnjo zanesljivosti in zanesljivega prenosa poslovnega sporočanja.

###

O družbi Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co. navdihuje svet in oblikuje prihodnost s svojimi prodornimi zamislimi in tehnologijami. S stalnim inoviranjem in razvojem spreminjamo svetove televizorjev, pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, tiskalnikov, fotoaparatov, digitalnih naprav, bele tehnike, medicinskih naprav, omrežnih sistemov in polprevodnikov. Prav tako smo na čelu razvoja medmrežja stvari, del katerega sta Samsungovi iniciativi Digital Health in Smart Home. Družba zaposluje 307.000 ljudi v 84 državah.

Za več informacij obiščitenašo uradno spletno stran www.samsung.com ali uradni blog global.samsungtomorrow.com.

Kontakt za medije: Samsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit), Ljubljana Branch Office, Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Slovenia, Marketing Manager SI & Corporate Marketing, Tomaž Semič,t.semic@samsung.com ali Barbara Žejn, +386 1 434 26 65, barbara.zejn@grayling.com.

Nazaj

Komentarji (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!